Аналіз Bitcoin: чому монета переоцінена?

Аналіз Bitcoin: чому монета переоцінена?

Аналізатор Bitcoin каже, що монета переоцінена: Чому ця BTC діаграма надзвичайно бикова?

Bitcoin тримається на підвищенні за поточними ставками, перетинаючи позначку у 63 000 доларів 30 червня перед відступом. Навіть коли набирається моментум, дія ціни монети є предметом дебатів. Однак деякі сумніваються, вважаючи, що є підстави для можливої переоцінки.

Аналітик: Bitcoin переоцінений, ось чому

У дописі на X один аналітик стверджує, що монета можливо остигне, продовжуючи 18% падіння, зафіксоване в червні. Щоб підтвердити це, аналітик сказав, що превью враховувало кілька параметрів, включаючи час, кількість активних адрес Bitcoin та хешрейт.

За цим моделлю аналітик заявив, що є підстави сумніватися в рості ціни, огіднюючи душу оптимістичних тримачів, які очікують, що бики продовжать тиснути. На момент написання, Bitcoin повернувся до мульти-тижневого діапазону з капсулами на історичних максимумах та підтримкою на рівні 56 800 доларів, зафіксованою у травні.

  • Видно, що покупці мають перевагу, принаймні з верховного прев`ю.
  • Незважаючи на низькі мінімуми, особливо в травні, коли ціни перетнули позначку 60 000 доларів, бики мають шанси з верховного прев`ю.
  • Купці не змогли перейти позначку 74 000 доларів з денного графіка, і 72 000 доларів є сильною ліквідаційною лінією.

У найближчий термін тенденція може змінитися, якщо ціни рішуче вибитися вище 66 000 доларів, переважно на тлі зростаючого торговельного обсягу. Німеччина продает, оскільки вартість BTC зростає порівняно з M1 грошовою масою в Сполучених Штатах

Додатково поживляючи перейнятня є нещодавній вибух німецькою урядом. 1 липня вони передали 1 500 BTC, вартістю понад 94 мільйони доларів. Дані Lookonchain показують, що 400 BTC були відправлені на три біржі, включаючи Bitstamp.

Хоча негайно не зрозуміло, чи їх продали, відправка їх на біржу означає, що вони налаштовані на їх вивантаження - чистий бик. Адреса, пов`язана з німецьким урядом, на даний момент утримує понад 44 000 BTC, що варто більше 2,5 мільярдів доларів за поточними ставками.

Навіть на тлі цих турбот інші бики на BTC. Посилаючись на взаємозв`язок між грошовою масою M1 в Сполучених Штатах та цінами на BTC, один аналітик сказав, що монета готується до значних вибухів.

Оцінивши графік, аналітик стверджує, що Bitcoin за останні шість років не досягнув нового історичного максимуму в порівнянні з грошовою масою M1 в Сполучених Штатах.

Однак, зважаючи на стійкий стрибок у цінах на BTC з середини 2023 року, дуже ймовірно, що бики приймуть контроль, толкаючи монету до нових історичних максимумів.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть