Нове партнерство Band Protocol з Coreum: інтеграція в розгоні

Нове партнерство Band Protocol з Coreum: інтеграція в розгоні

Інтеграція в розгоні: нове партнерство Band Protocol з Coreum сприятиме підвищенню ефективності блокчейну
Band Protocol оголосив про стратегічне партнерство з Coreum з метою зведення активів реального світу (RWAs) та корпоративних сценаріїв в корінну екосистему Cosmos. Ця співпраця є кроком до спрощення інтеграції та взаємодії між різними блокчейн-мережами, що підвищить можливості розробників у децентралізованому середовищі.
Band Protocol, відомий своїми міцними рішеннями оракулів, інтегрується з Coreum для розгортання своєї мережі Оракулів на острові Cosmos за допомогою інноваційної бібліотеки CW-Band. Це партнерство спрямоване на покращення корисності оракулів Band, надаючи розробникам зручні та ефективні інструменти для включення важливих зовнішніх даних у свої блокчейн-додатки.
1/ Поглиблено вивчайте, як @CoreumOfficial використовує наш CW-Band для надійних даних на ланцюжку та позаланцюжкових подач тут 👉https://t.co/7uR4q4cQh4 . #bandprotocol https://t.co/CbwHlqvyNW — Band Protocol (@BandProtocol) 1 липня 2024

Зведення прогалин з Coreum

Coreum виходить на новий рівень у токенізації активів реального світу, відрізняючись унікальним дотриманням фінансового стандарту ISO20022. Це стандартизація дозволяє Coreum сприяти безшовному взаємодії між різними фінансовими системами, підвищуючи швидкість транзакцій та зменшуючи помилки.
Спеціалізація платформи на функціональності смарт-контрактів через свої Смарт-Токени позиціонує її як головну екосистему для бізнесів, які мають намір цифровізувати активи, підтримувати цифрові валюти та розробляти складні децентралізовані додатки.
Інтеграція оракулів Band Protocol з інфраструктурою Coreum є стратегічним кроком, що надає смарт-контрактам Coreum реальні дані в режимі реального часу, які є необхідними для операційної ефективності та стратегічного прийняття рішень. Ця здатність інтеграції даних є критичною для точного та своєчасного виконання смарт-контрактів у екосистемі Coreum, особливо тих, що стосуються складних фінансових транзакцій та токенізації активів.

Покращення досвіду розробника за допомогою CW-Band

У серці цієї інтеграції знаходиться CW-Band, спеціальна бібліотека, яка сприяє взаємодії між смарт-контрактами CosmWasm та оракулами сервісів BandChain. CW-Band виступає як провідник, що дозволяє розробникам отримувати доступ до широкого спектру даних реального світу, від цін на ринку до обмінних курсів, безпечно та ефективно.
Ця інтеграція не лише спрощує процес розробки, але й покращує функціональність додатків, побудованих на Coreum, використовуючи міцність оракулів Band Protocol.
Додавання CW-Band значно підвищує можливості платформи Coreum, дозволяючи підтримувати різноманітні додатки. Розробники тепер можуть легко включати зовнішні дані у свої додатки, зробивши їх більш динамічними та реагуючими на реальні умови. Це особливо корисно для додатків у секторі децентралізованих фінансів (DeFi) та інших сферах, які сильно покладаються на своєчасні та точні дані.
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть