Капітал Віталіка Бутеріна: оцінка та утримання Ethereum

Капітал Віталіка Бутеріна: оцінка та утримання Ethereum

Капітал Віталіка Бутеріна розкрито - Скільки Ethereum належить йому? Цікаво, він не має найбільшого обсягу ETH

Співзасновник Ethereum Віталік Бутерін має оцінкований капітал принаймні $552,86 мільйона на початок січня 2024 року, за даними звіту криптовалютної платформи відстеження Arkham.

Бутерін, який активно працює в галузі криптовалют вже більше десяти років, вважається засновником Ethereum. Він почав працювати в криптосвіті в 2011 році, у віці 17 років, коли заснував Bitcoin Magazine разом із Міхаїлом Алісієм, який пізніше став співзасновником Ethereum. Окрім Bitcoin Magazine, Бутерін та Алісіє працювали над Egora, децентралізованою версією eBay для Bitcoin.

Бутерін, за відомими даними, утримує значну частину свого капіталу у токенах ETH, що ставить його у значну залежність від коливань ціни ETH. Відомі криптовалютні активи Бутеріна складають $552,86 мільйона, більшість з яких походить від утримання ETH, що складає приблизно 246 730 токенів.

Також до не-ETH активів Бутеріна входить його інвестиції в різні криптокомпанії, такі як StarkNet, а також декілька інших токенів, таких як KNC & WETH. На момент написання цього тексту, деякі з найбільших не-ETH токенів належать йому 869,5 тис. токенів KNCL вартістю приблизно $609,780 від Kyber Network, протоколу децентралізованої ліквідності, на якому Бутерін є радником, 196.42 токена Wrapped Ether (WETH) оцінюваними приблизно в $436,920, та приблизно 101 мільйон токенів THE вартістю $127,950.

Одним з факторів, що впливає на зміни капіталу в криптосвіті є те, що відомі обсяги ETH здаються зменшувалися кожен рік. Бутерін відомий тим, що декілька разів продавав свої утримані ETH. Наприклад, в травні 2023 року Бутерін продав 200 ETH, надіславши їх на криптобіржу, після чого Фонд Ethereum продав 15,000 ETH. Цікаво, що Бутерін стверджує, що з 2018 року він не продавав ETH з особистою метою. Також він пояснив, що коли надсилав ETH на біржі, це було для пожертвувань, а не для продажу свого ETH.

Оцінений капітал Бутеріна відносно більший порівняно з іншими співзасновниками Ethereum та іншими ранніми утримувачами ETH.

Цей текст не є інвестиційною порадою.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть