Виплата кредиторам Mt. Gox у Bitcoin: експертні думки

Виплата кредиторам Mt. Gox у Bitcoin: експертні думки

Як $9 мільярдів землетрусу Mt. Gox у Bitcoin вплине на ринок? Ось дві експертні думки

Після десятирічного очікування та зростання ціни на 10 000%, зламаним японським біржа Bitcoin Mt. Gox кредитори нарешті готуються збирати те, що їм належить. Біржа, яка подала на банкрутство в 2014 році внаслідок серйозної хакерської атаки, готова відшкодувати кредиторів, які були щедро винагороджені за свою терплячість.

У 2011 році під час хакерського нападу було втрачено близько 950 000 Bitcoin, що призвело до низького курсу BTC порівняно з його поточною вартістю. Приблизно 140 000 з цих монет було відновлено, і за нинішніх цін це означає, що приблизно $9 мільярдів вартості BTC повернуться своїм законним власникам.

Позивачами є Мт. Грегорі Грін з Іллінойсу також подав позов колективного позову проти Gox та її колишнього генерального директора. Тоді Гріну на його замороженому рахунку було на $25 000 вартості Bitcoin. За нинішньою ціною Bitcoin, яка зросла з приблизно $600 сьогодні до понад $60 000, Гріновська сташка збитків буде варта близько $2,5 мільйона, збільшення на 10 000%. Однак точна сума, яку він отримає з платежів, які очікуються почати в липні, залишається невідомою.

Головний інвестиційний директор криптовалютної компанії по позиках Ledn Джон Гловер заявив, що кредитори на порозі історичного виграшу. «Багато з них, очевидно, виведуть свої гроші і радітимуться факту, що їхні активи, що були замкнені в банкрутстві Mt. Gox, були найкращою інвестицією, яку вони колись робили`, - заявив Гловер.

Mt., скорочення якого походить від `Magic: The Gathering Online Exchange`, закрила свої двері у лютому 2014 року внаслідок серії хакерських інцидентів. Компанія звинуватила баг в структурі BTC у зникненні монет BTC. За словами Mt. Gox, монети можуть бути незаконно переміщені з їхніх рахунків хакерами, в то час як користувачі отримували повідомлення про відсутні операції при доступі до біржі.

Призначений суддівою трастом, який наглядав за процедурами банкрутства біржі, оголосив у понеділок, що виплати фірмі, що належить приблизно 20 000 кредиторам, почнуться наступного місяця. Виплати будуть у вигляді комбінації Bitcoin та Bitcoin Cash, ранньої відгалуження BTC.

Люк Нолан, дослідник Ethereum в компанії CoinShares, сказав, що ключова причина, чому кредитори віддають перевагу бути відшкодовані тим самим типом активів, - це податкові наслідки. JPMorgan вказав у понеділок, що люди тендують приймати свої платежі у криптовалюті, як через податкові причини, так і тому що вони вважають, що ліквідація зараз знецінить можливі зростання цін у майбутньому.

Гловер запропонував, що це способи уникнути великого податку на прибуток з відчуженнями та в той же час скористатися масштабним зростанням Bitcoin. «Ті, хто живе в країнах з податком на прибуток з відчуження можуть обрати варіант закріплення своїх позицій, щоб уникнути цього великого податкового рахунку, і замість цього використовувати свої BTC як заставу для позики доларів, щоб вивести свою BTC, не продаваючи її,` - сказав Гловер.

Це не є інвестиційними порадами.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть