Криптовалютні деривативи: перешкоди та перспективи

Криптовалютні деривативи: перешкоди та перспективи

Хто бо боїться криптовалютних деривативів? | Думка

Відкриття: Погляди та думки, висловлені тут, належать виключно авторові і не представляють поглядів та думок редакції crypto.news.

Торгівля акціями та інвестиції ніколи не були для слабкосердних, але можна поступово в них увійти, не втрачаючи голови та важко зароблених грошей.

Інвестування в фіатні акції - це встановлено, зазвичай його легко зрозуміти, і є багато шляхів, за якими трейдери можуть просити допомоги. Можливо, це трохи нудно і повільно зростає, якщо тільки інвестувати у надійні, `впевнені` акції, але вони все ще досить доступні. Вам також може сподобатися: Криптовалютні деривативи мають надію на регуляторний каркас | Думка Деривативи

Деривативи, такі як фьючерси або опціони, збільшують інтенсивність, оскільки інвестиції стають більш спекулятивними та складними - навіть більш, ніж просто дивлячись на цифри на екрані.

Тут потенціал доходу надзвичайно великий, але така ж велика й можливість втрат. Тому деривативи зазвичай залишаються за інституційними інвесторами або досвідченими трейдерами, які краще розуміють, як навігувати цими секторами і, кажучи прямо, краще готові втратити свою інвестицію.

Тепер уявіть, що додати сюди криптовалюту.

Криптовалютні деривативи - це не нова концепція, і багато провідних бірж та платформ запустили сервіси для досвідчених трейдерів, які хочуть спробувати свої сили в цьому. Однак ввійти в спекулятивний ринок, який працює з відомо волатильними активами, не так просто. І просто те, що хтось мав успіх у торгівлі ф`ючерсами та опціонами на фіатні гроші, не означає, що така ж доля спіткає його в криптовалюті.

Просто кажучи, криптовалютні деривативи налякають середнього трейдера. Але чи є якийсь спосіб зробити їх менш інтимідуючими?

Послуги інвестування в фіат стали більш доступними за останні роки завдяки появі продуктів, спрямованих на мобільне застосування, які використовують просту й зрозумілу мову для керування новачками. Будь-який розумний фінансовий радник в роздрібному банку імовірно також порадить клієнтам зберігати кошти на інвестиційному рахунку, а не на традиційному рахунку збережень, що підтверджує легітимність та дає людям відчуття безпеки.

Багато послуг на основі блокчейну спробують те саме, але успіх був середнім.

Незалежно від того, як крутий крипто завжди матиме більш складну криву навчання, ніж фіатні валюти через технологію та функціонування ринку. І в більшості випадків, людина, яка зацікавлена в криптовалюті, не може просто зайти в банк і отримати грамотну пораду щодо стратегії торгівлі деривативами.

Зробити криптовалютні деривативи більш досяжними вимагає явного просування як в освіті, так і в створенні послуг, що не потребують докторської степені для використання.

Проекти, такі як Thalex, наприклад, зробили це своєю метою. Thalex - це біржа, що спеціалізується на криптовалютних деривативах, а саме на перпетуалях, ф`ючерсах та опціонах, але її бездрібний підхід служить її місії по видаленню тертя від ідеї торгівлі до виконання та наданню трейдерам інструментів, які допомагають вирівнювати шанси.

Також, Thalex пропонує платформу для `паперової торгівлі`. Це дозволяє тим, хто зацікавлений у її платформі, протестувати її послуги та випробувати угоди перед початком реальної торгівлі - створюючи середовище, де користувачі можуть вчитися, як працюють криптовалютні деривативи.

Ф`ючерси та опціони - це не неможливе поняття для засвоєння, але непередбачуваність та відсутність освіти про те, як вони працюють у криптовалюті, роблять інвесторів менше нахиленими вивчати їх. Щоб подолати цей страх перед криптовалютними деривативами як серед фіатних, так і серед криптотрейдерів, повинен бути спосіб полегшити посадку. Це допоможе робити професії та протилежності торгівлі деривативами більш ясними, а також допоможе створити дорожню карту, за якою трейдери можуть функціонально слідувати.

Значение падения XRP ниже $0.60
Значение падения XRP ниже $0.60
Обзор: XRP не удерживает уровень $0.60, проигрывая другим альткоинам. Аналитик предупреждает о возможном падении. Риппл запутывается в спекуляциях о цене, но гендиректор отрицает манипуляции. 📉🔍
Просмотреть
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
Пендл: монета дня с ростом цены на 18%
📈 Пендл показывает рост цены на 18% за 24 часа! Растущая популярность делает его монетой дня. $PENDLE готов достичь $10? Инвесторы следят! 🚀🔥
Просмотреть
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP: Бычий импульс и потенциал роста
XRP цена пытается подняться выше $0.600 с положительными признаками. Прорыв ключевой медвежьей линии тренда с сопротивлением на $0.590 дает надежду на бычий импульс. Дальнейший рост возможен к $0.6050 и $0.6120. 📈🚀
Просмотреть
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
AAVE: цена нацелена на $200. Время для покупки?
Цена AAVE стремится к $200, продолжая бычий тренд. RSI и MFI указывают на перекупленность и спекуляции. Данные Santiment показывают увеличение прибыли. AAVE привлекает новых инвесторов. 🚀
Просмотреть