Швидкі інвестиції: від Біткоіну до літію.

Швидкі інвестиції: від Біткоіну до літію.

Автор книги `Багатий батько, бідний батько` заявив про те, що біткоін - швидкий інвестувальний механізм, ось що він має на увазі.

Роберт Кіосакі, відомий своїми активними інвестиціями в біткоїн та інші дуже спекулятивні активи, а також своєю книгою `Багатий батько, бідний батько`, опублікував довгий твіт, щоб поговорити про біткоін та інші швидкі інвестиції.

“Багатий батько, бідний батько” автор говорить про свою справу у навчанні початківців-підприємців та вчить їх, як покращити свій `фінансовий IQ`, як він його називає.

Кіосакі розповідає про `швидкі інвестиції`, включаючи біткоін та новий актив, інвестування в який буде дуже прибутковим в недалекому майбутньому, оскільки він корисний для навколишнього середовища та ймовірно буде мати великий попит.

Роберт Кіосакі розповів своєму аудиторії про `гральну дошку багатого батька`, яку він продає своїм клієнтам.

У цій грі, він підкреслив, інвестори доводять свій `фінансовий IQ` та покращують його.

Розповідаючи про гру, він порівняв її з тим, як речі відбуваються в реальному житті - люди `виходять випускниками` з `гри їжачків` на `швидку трасу`, він написав.

ШВИДКІ ІНВЕСТИЦІЇ. ПС: Для тих, хто грав у Гральну дошку Багатого Батька... ви знаєте, що є два рівні інвестицій... для двох рівнів інвесторів. Малі інвестори починають в `Грі їжачків` інвестувати в малі та великі угоди.

У грі Гральній дошці... коли... pic.twitter.com/j1jtzjZVkK— Роберт Кіосакі (@theRealKiyosaki) Червень 28, 2024

Кіосакі розкрив, що сам він підтримує швидкі інвестиції протягом більше 30 років. Вони `набагато цікавіші` та вимагають вищого `фінансового IQ`, оскільки вони залучають набагато більше ризику і обіцяють набагато вищі доходи за умови, що підприємець та його команда достатньо розумні у цьому.

Кіосакі опублікував зображення, яке було зроблено в Канаді, де він та його партнер Марин Катуза сидять на жилої жилівці на 5 мільйонів доларів.

Фінансовий гуру та письменник нагадав своїм 2,5 мільйонним аудиторіям, що нині літій - `гарячий новий дорогоцінний метал` і особливо Тесла має великий попит на нього для виготовлення електричних батарей для своїх е-транспортних засобів. `Літій допомагає рятувати планету`, написав Кіосакі, тому це здається ідеальним інвестиційним активом для нього. Однак він не забуває про біткоін, кажучи, що він продовжує повторювати в кожному своєму інтерв`ю: `Золото, біткоін, літій.` Біткоін на рівні $350,000 цього літа, Кіосакі каже

Раніше в цьому місяці Кіосакі вразив криптоспільноту сміливим прогнозом ціни біткоіна, кажучи, що BTC може досягти неймовірної суми в $350,000 до серпня цього року.

Однак цього тижня він уточнив, що він воліє купувати BTC безпосередньо і ніколи не буде інвестувати в Bitcoin ETF.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть