Назва статті: Стратегічний альянс між Майбутнім та Animoca Brands у метавсвіті

Назва статті: Стратегічний альянс між Майбутнім та Animoca Brands у метавсвіті

Майбутнє та Animoca Brands уклали стратегічний альянс в метавсвіті

Майбутнє і Animoca Brands, відомі своєю підтримкою цифрових прав на власність у відкритому метавсвіті, оголосили про історичний Меморандум про розуміння (MoU) з метою покращення передового технологічного стеку метавсвіту Futureverse. Це стратегічне партнерство використовує обширну екосистему продуктів на основі блокчейну Animoca Brands з метою прискорення зростання в обох платформах.

«У центрі нашого партнерства — інтеграція передового технологічного стеку Futureverse з міцним портфелем більше 400 інвестицій Web3 від Animoca Brands», — зазначив співзасновник Futureverse Аарон Макдональд. Флагманська технологія Futureverse, The Root Network, оптимізована для безшовної інтероперабельності, візьме на себе ключову роль у розширенні можливостей і покращенні управління цифровими активами в віртуальних середовищах.

Futureverse перший у своєму роді набір інструментів на основі штучного інтелекту, розроблений для забезпечення доступності Web2 разом з потужністю Web3. «Наш набір інструментів включає Pass, DOT (Dynamic Object Transfer) і двигун Swappables та Wearables», — підкреслив Макдональд, підкреслюючи їх роль у полегшенні створення динамічного контенту та цифрового володіння у різних досвідченнях.

Показ інновацій: Reebok Impact та The Readyverse

Нещодавно Futureverse представив Reebok Impact, досвід моди заснований на штучному інтелекті, що дозволяє користувачам змінювати цифрові кросівки без зусиль через Instagram. «Ми зобов`язані зробити технологію Web3 доступною, зберігаючи цифрове володіння», — підтвердив Макдональд, наголосивши на зобов`язаності Futureverse до інновацій у цифровій моді та залученні споживачів.

Більше того, завдяки студіям Readyverse, Futureverse уклав ексклюзивне партнерство з Warner Bros. Discovery, щоб привести франшизу Ready Player One в метавсвіт. «Readyverse визначить новаторський досвід відкриття», — роз`яснив Макдональд, підкреслюючи його потенціал переформувати інтерактивне оповідання та цифрове дослідження.

Узгоджуючи своє бачення щодо взаємопов`язаного метавсвіту, Futureverse та Animoca Brands будуть співпрацювати над Mocaverse для покращення інтероперабельності між цифровими досвідами. «Ця ініціатива включає управління обліковим записом, перевірку особистості та системи репутації», — пояснив Макдональд, маючи на увазі створення єдиної цифрової екосистеми, яка підтримує безперервні взаємодії користувачів та масштабованість.

Стратегічний обмін у власному капіталі

Співпраця включає запропонований обмін у власному капіталі на суму 5 мільйонів доларів США, що відображає взаємні інвестиції та зобов`язання до спільного зростання. «Animoca Brands є очевидним лідером на ринку видавництва веб-ігор Web3», — зауважив Макдональд, підкресливши стратегічне узгодження в покращенні токенів Futureverse та технологічних можливостей.

«Ми раді співпрацювати з Futureverse, чиї інноваційні технології штучного інтелекту та метавсвіту призначені трансформувати цифровий ландшафт. Потенціал технологічного стеку Futureverse покращити обширний портфель та екосистему Web3 Animoca Brands».

Ят Сю, Виконавчий голова та співзасновник Animoca Brands

Як піонери у галузі штучного інтелекту та технологій метавсвіту, Futureverse та Animoca Brands готові очолити інновації у метавсвіті. Їхнє партнерство сигналізує про трансформаційний зміщення у цифровому спілкуванні, пропонуючи нові можливості для захоплюючих досвідів та децентралізованих цифрових економік.

Разом вони готові визначити наступну главу метавсвіту, використовуючи технологію для надання користувачам та творцям можливостей в динамічному цифровому фронте.

Про Futureverse

Futureverse є лідером у революційних технологіях штучного інтелекту та метавсвіту, які дозволяють створювати відкриті, масштабовані та взаємопов`язані додатки, ігри та досвіди. Спрямована на побудову технологічної інфраструктури відкритого метавсвіту, Futureverse утримує одну з найбільших цифрових колекцій у світі та накопичила обширний культурний слід у просторі метавсвіту і за його межами завдяки стратегічним партнерствам з провідними IP та брендами світу.

До цих пір Futureverse створила інноваційні досвіди з відомими організаціями, такими як Warner Brothers, FIFA, Mastercard, Authentic Brands Group, Reebok та Мохаммед Алі, разом із недавнім запуском студій Readyverse, ексклюзивно привертаючи франшизу Ready Player One в метавсвіт через web3. Для отримання додаткової інформації відвідайте futureverse.com.

Про Animoca Brands

Animoca Brands (ACN: 122 921 813), переможець Deloitte Tech Fast, компанія Fortune Crypto 40, одна з Топ-50 компаній з блокчейном для ігор 2024 року та одна з швидкозростаючих компаній фінансових Таймсу у регіоні Азія-Тихий океан 2023 року, є лідером у галузі Web3, який використовує блокчейн для надання цифрових прав на власність споживачам по всьому світу для допомоги у створенні відкритого метавсвіту.

Компанія розробляє та публікує широкий портфель продуктів, включаючи оригінальні ігри, такі як The Sandbox, PHANTOM GALAXIES™, Life Beyond та Crazy Defense Heroes, та продукти, що використовують популярні інтелектуальні власності зі світу спорту й розваг, такі як Ходячі мерці, Power Rangers, MotoGP™ і Формула E.

The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox увеличивает присутствие в Индии, где уже 66 000 создателей контента. Цель - достичь 1 миллиона пользователей за два года. 🌏🚀
Просмотреть
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Автор Snow Crash Нил Стивенсон представляет новый проект Artefact с Wētā Workshop. Работа над IP для блокчейн-метавселенной. 🔥📽️
Просмотреть
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
📉 Средние цены на пол в Sandbox снизились на 95% за 4 года. Спад объясняется угасанием интереса к технологии и общим спадом в Metaverse. Проекты, такие как Tokens.com и NFT Worlds, переименовались и перезапустились. В Metaverse все еще инвестируют Microsoft, Nvidia и Alphabet. 💻📉 #Metaverse #Sandbox #NFT
Просмотреть
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Обзор: Illuvium и Samsung преподносят метавселенную на Gamescom, расширяя цифровую связность. Предлагают возможности для участия через NFT. Партнерство обещает захватывающий игровой опыт на новейших телевизорах Web3. 🚀🎮📺🔮
Просмотреть