Альткоїни на Wall Street: ETF Solana VanEck

Альткоїни на Wall Street: ETF Solana VanEck

'Altcoins Are Coming to Wall Street': Антоніо Помпліано говорить про ETF Solana

Інвестиційна фірма з Нью-Йорка VanEck робить хвилі своєю недавньою пропозицією запустити свій фонд ETF Solana, який отримав назву VanEck Solana Trust. Метою фонду є надання прямого відображення SOL. Це робиться за допомогою використання цін з обраних платформ торгівлі для оцінки своїх акцій щоденно.

Це відповідає недавньому затвердженню SEC Bitcoin ETF та продовжується затвердженню декількох фондів ETF Ethereum на місці, включаючи один від VanEck.

Антоніо Помпліано, відоме ім`я в індустрії, вказав на подання ETF як доказ того, що альткоїни входять на Wall Street. Помпліано сказав, що криптовалюти роблять публічні ринки більш волатильними та ризикованими, що підтверджує ідею, що більше установ з зацікавленістю в цифрових активах, крім просто Bitcoin та Ethereum.

Подавання VanEck на ETF Solana є ще одним доказом того, що альткоїни приходять на Wall Street.

Крипто допомагає повернути волатильність та ризик на публічні ринки. — Pomp 🌪 (@APompliano) 27 червня 2024 року

З іншого боку, аналітик ETF Bloomberg Джеймс Сеффарт був трохи обережніший, вказуючи на можливі регуляторні перешкоди. Сеффарт сказав, що хоча VanEck подав заявку на ETF Solana, на запуск може піти трохи часу в залежності від того, що відбувається в політичній системі.

Він сказав, що формальне подання 19b-4, яке важливо для встановлення графіка, ще не доступно, тому схоже, що запуск може відбутися не раніше середини березня 2025 року.

Поглядаючи в майбутнє, є кілька питань щодо регуляторного середовища та графіку затвердження. Ключовою річчю, яку варто спостерігати, є те, як зміняться ринкова динаміка та настрої інвесторів при розгляді більше пропозицій ETF альткоїнів.

Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
📰 Ларсен переместил 20 млн XRP после 50 млн. Спекуляции связывают с Binance. Все еще неподтверждено. Возможный взлом, но не подтвержден. 🔄💸 #Ripple
Просмотреть
Доходность от $1,000 в Shiba Inu при достижении капитализации $1 трлн
Доходность от $1,000 в Shiba Inu при достижении капитализации $1 трлн
Shiba Inu может приблизиться к $1 трлн рыночной капитализации, что приведет к росту доходности на 11 783%. Восстановление стоимости SHIB после потерь поддерживает оптимизм. Разработчики видят потенциал достижения цены $0.00015. Кусама целится на $1 трлн капитализации. Возможен прирост до $118,837 для инвесторов с $1,000 в SHIB. 📈🚀
Просмотреть
Новости о достижениях K9 Финанс на Шиба Ину
Новости о достижениях K9 Финанс на Шиба Ину
🚀🐕 K9 Финанс отмечает успех Жидкого Стейкинга Kостолом на Шибариуме. Застейкано 2.5 млн BONE с APR 33,6%. TVL увеличился, объем транзакций на Шибариуме тоже. Костолом - важный этап для Шиба Ину! 🔥
Просмотреть
Chiliz запускает программу Includ3d Accelerator
Chiliz запускает программу Includ3d Accelerator
Chiliz запускает Includ3d Accelerator для продвижения инклюзивности в спорте на Web3. Цена CHZ увеличилась на +6,40% за неделю до $0,056 😊🚀.
Просмотреть