Нове партнерство Fuse та NexusPay для криптовалютних платежів

Нове партнерство Fuse та NexusPay для криптовалютних платежів

Fuse партнериться з NexusPay для революції в криптовалютних платежах в Африці

Fuse оголосив про захоплююче нове партнерство з NexusPay, провідним рішенням для стабільних криптовалютних рахунків. Ця співпраця спрямована на полегшення криптовалютних платежів. Це партнерство зменшить тертя та комісії за газ. Воно також забезпечить безшовний досвід у збереженні, конвертації, відправці та отриманні коштів, особливо для небанківських користувачів в Африці. Fuse та NexusPay для покращення доступності цифрових активів

Fuse - це блокчейн-платформа, спеціально розроблена для малих та середніх підприємств та спільнот. Більше того, вона акцентується на високу продуктивність та низькі витрати на транзакції. Інтегруючи функції децентралізованих фінансів, Fuse робить розумні технології платежів доступними та легкими у використанні. Fuse спеціально розроблена для малих та середніх підприємств і спільнот, її оптимізовано для великої пропускної здатності та низьких комісій. Fuse вносить розумні технології платежів та полегшує їх використання шляхом підключення до функцій DeFi.

З цього симбіотичного відношення Fuse та NexusPay прагнуть подолати недоліки формального фінансового сектору. Вони призначені для оснащення спільнот та регіонів необхідними засобами для їх економічного взаємодії. Розроблений за допомогою FuseBox Web SDK, NexusPay покращить доступність цифрових активів та стабільних криптовалют, а також збільшить їх доступність для користувачів по всьому світу. NexusPay використовує блокчейн Fuse для трансформації фінансів в Африці

NexusPay використовує блокчейн Fuse для вирівнювання ігрового поля в фінансовому секторі в Африці. Тому, коли Fuse інтегрує свою платіжну систему web3 з простими цифровими рахунками доларів NexusPay, споживачі отримають ефективні, дешеві та міжнародні платежі. Вони також зможуть торгувати місцевими фіатними валютами на цифрові долари, що зробить міжнародні трансакції дешевшими порівняно з традиційними банківськими системами.

Fuse використовує логіку угод для заміни списків газів, а також вводить додаткові шари безпеки у вигляді опцій мультипідпису, форм відновлення та делегованого виконання. Мета-транзакції, соціальне відновлення та абстракція рахунку - серед нових функцій, які спростять управління рахунком.

Засновники NexusPay, Гріффінс Одуол та Нашонс Агейт, підтвердили свою довіру у партнерстві. Вони сказали, що Fuse є одним з піонерів у блокчейн-фінансах, і вони готові пропонувати міцні рішення на основі цієї платформи. Вони також впевнені, що вступ до партнерства з Fuse - правильне рішення для поліпшення надання фінансових послуг, необхідних користувачам в Африці.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть