Надмірно проданий рівень RSI Bitcoin: що це означає

Надмірно проданий рівень RSI Bitcoin: що це означає

Bitcoin hits most oversold RSI in over 300 days; Here’s what it means

Поки Bitcoin (BTC) продовжує консолідуватися в зоні навколо $60,000, статус кво може продовжитися ще кілька місяців, беручи до уваги, що відносний індекс сили (RSI) флагманського децентралізованого фінансування (DeFi) активу дістався свого надмірно проданого рівня протягом понад 300 днів.

Конкретно, Bitcoin тільки що дістався RSI 30, що востаннє трапилось у вересні 2023 року, передуючи періоду понад трьох місяців консолідації відразу під ключовим опором на рівні $30,000, згідно зі спостереженнями, поділеними псевдонімним аналітиком криптовалюти Джелле у X посту 27 червня.

Беручи до уваги цей попередній шаблон графіка, експерт з крипторинку вказав, що якщо історія повториться і цього разу, найбільший актив у криптосекторі за ринковою капіталізацією може зазирнути більше ніж три місяців консолідації нижче $70,000.

Але після цих `місяців хопання,` за якими йде `капітуляція до ключової підтримки,` Джелле стверджує, що `справжній місяць могилої мали сенс ngl,` додавши в коментарі нижче свого X посту, уточнивши, що перша криптовалютна валюта вже була дуже близько до ключових підтримок.

На даний момент Bitcoin продається значно нижче рекомендованого рівня консолідації, його ціна наразі становить $60,740, що свідчить про зниження на 1.26% за останні 24 години, на 7.51% протягом попередніх семи днів, що в сумі становить накопичену втрату 10.74% на щомісячному графіку.

Тим часом, кити та інші криптотрейдери користуються можливістю `купити спад` в момент, коли ціна Bitcoin все ще досить низька, перш ніж вона неодмінно рване до рівнів, передбачених багатьма ринковими експертами, від $100,000 цього року до мільйонів в наступних кількох роках.

Фактично, одним із передбачників майбутньої цінової динаміки початкової криптовалюти був коштовний індикатор RSI, який професійний трейдер криптовалют Алі Мартінес вказав, що зараз є ідеальний час купувати спад Bitcoin, як повідомлял Finbold 26 червня.

Кажучи це, вітри в криптографічних водах можуть легко змінитися та відправити паруса у неочікуваному напрямі, тому власне дослідження та слідкування за будь-якими відповідними подіями є критичним, коли ви інвестуєте в активи, такі як Bitcoin, хоча для його майбутньої цінової динаміки речі виглядають позитивно.

Відмова від відповідальності: Контент на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під загрозою.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть