Надання ETFs для Ethereum може призвести до зростання ціни ETH

Надання ETFs для Ethereum може призвести до зростання ціни ETH

Crypto exchange BloFin вірить, що невдовзі запуск spot Ethereum біржових фондів (ETFs) в США призведе до короткострокового зростання цін на ETH, оскільки інвестори звертають свою увагу з Bitcoin на другий за ринковою капіталізацією криптоактив, згідно зі звітом від 26 червня, який був поділений з CryptoSlate.

Біржа, посилаючись на різноманітні дані, такі як скошеність опціонів, коригування портфеля та утримання китів, зауважила, що запуск ETFs ймовірно підвищить короткострокову ціну Ethereum.

Аналітики BloFin сказали:

“Відносна сила BTC тривала протягом кількох місяців, але інвестори змінюють свою думку: вони, здається, вважають, що продуктивність ETH посилиться на деякий час з лістингом spot ETH ETFs.”

У минулий місяць Комісія з цінних паперів і бірж США схвалила ключові подання для spot ETH ETFs, здивувавши багатьох ринкових учасників. З тих пір заявники ETH ETF спілкуються з персоналом регулятора, і є чутки, що ці фінансові інструменти можуть почати торгуватися вже на початку липня. Бичачі очікування ETH

BloFin зауважив, що данині про скошеність Bitcoin були більш бичачими, ніж Ethereum, протягом більшої частини цього року. Проте, цей тренд змінився в останні тижні, інвесторські короткострокові очікування для Bitcoin тепер “нейтральні” та “слабо бичачі”, у той час як очікування для Ethereum більш бичачі.

Хоча інвестори залишаються бичачими на середньо- та довгострокову продуктивність Bitcoin, їхні оптимістичність для Ethereum перевищила ту, що відноситься до топової криптовалюти на коротших таймфреймах.

Аналітики пояснили, що одна з причин, що призводять до цих змін, це потенціал для вищих доходів. Зауважили в звіті:

“Активи з відносно невеликою ринковою капіталізацією і високою волатильністю мають кращий потенціал для отримання прибутків під час циклу зниження процентних ставок.”

BloFin також передбачає, що “період розподілу активів”, який настане після схвалення spot Ethereum ETFs, позитивно позначиться на ціну ETH, подібно до досвіду Bitcoin у лютому та березні.

Крім того, остання структура термінового обмінного курсу ETH/BTC свідчить про те, що інвестори вважають, що ETH буде вибити BTC в надходящих місяцях, піднімаючи обмінний курс в короткостроковому періоді.

За словами аналітиків:

“Різниця премії на ризик між ETH і BTC також скоротилася до 25 [базисних пунктів], і інвестори очікують потенційного нового ефекту багатства, який припине ETH після лістингу spot ETH ETFs.”

BloFin підкреслила, що дані on-chain додатково підтримують їхню бичачу перспективу. За даними компанії, кити ETH перестали продавати свої утримання, в той час як кити BTC продовжують їхні.

Компанія зауважила, що це може бути пов`язано з тим, що майнери регулярно продавали BTC на готівку, але це також може вказувати на перебудову їхніх портфелів.

Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть