Стаття: Bitcoin перед тестом інфляції: купити чи продати?

Стаття: Bitcoin перед тестом інфляції: купити чи продати?

Ціна Bitcoin стоїть перед важливим тестом перед даними щодо інфляції у п`ятницю

Ринкова ціна Bitcoin стоїть перед важливим тестом в найближчі дні, який вирішить, чи вже дно для BTC та інших криптовалют великої капіталізації.

BTC здається готовий до повторного тесту підтримки на рівні $60 тис., який він утримував під час криптокраху на початку тижня. Експерти вважають, що успішний тест відкриває шлях для нових історичних максимумів, тоді як розривний рух нижче нього може призвести до падіння BTC до $48 тис.

Ці тижневі ключові макроекономічні дані, включаючи показники ВВП та PCE, очікуються важливими для цінової динаміки Bitcoin. Що наступне для ціни Bitcoin – продати чи купити при падіннях?

Чи є надія для росту?

Наразі ціна Bitcoin перебуває на острижній грані, причому бики та ведмеді мають рівну кількість влади.

  • Багато історичних показників схильні на користь биків. Наприклад, RSI Bitcoin занурився в зону перепроданості на початку тижня, що зазвичай супроводжується значним ралі ціни на BTC. Останній раз, коли RSI BTC дійшов до перепроданого рівня, найбільша криптовалюта різко збільшилась майже на 200%.
  • Також, співвідношення MVRV Bitcoin, яке впало до -8.90% на початку тижня, сигналізує про значне підсилення BTC.

Від лютого 2023 року #Bitcoin співвідношення MVRV опускалося нижче -8.40% чотиричі рази, викликаючи стрибки ціни $BTC на 63%, 100%, 92% та 28%.

Наразі, з #BTC вартістю менше $60 000 і співвідношенням MVRV на рівні -8.96%, це може бути ідеальний час для покупки при падінні!

Проте, декілька фундаментальних факторів схильні на користь ведмедів. Д-р Мартін Хісбек – керівник досліджень в компанії Uphold – сигналізував потенційний регрес до $48 тис. через недавнє капітуляцію майнерів та нецікавість серед власників ETF.

Технічні аналітики вважають, що цінова динаміка Bitcoin у наступному тижні ймовірно буде визначена його тестом підтримки на рівні $60 тис. Поки бики уникнуть закриття щоденного або тижневого графіка нижче цього рівня, вони залишаються під контролем. Фактично, успішне повторне тестування підтримки може розпочати бикову дивергенцію до нових історичних максимумів.

Ключові макроекономічні дані на цьому тижні можуть бути вирішальними для BTC

Серед групи економічних даних, які будуть оприлюднені на цьому тижні, два є ключовими.

  • По-перше, всі очі будуть звернені на остаточні дані ВВП за І квартал 2024 року, зважаючи на обурення стосовно стагфляції – явища, що описує повільний ріст і високу інфляцію. Гірші за очікуваннями показники ВВП можуть негативно вплинути на настрій на ринку та негативно позначитися на Bitcoin.
  • По-друге і найважливіше, Бюро економічного аналізу має намір опублікувати особисті розходи на споживання, які є ключовим індексом інфляції, обраним Федеральною резервною системою. PCE візьме на себе ключову роль у монетарній політиці Федеральної резервної системи на решток року.

Зазначено, що майбутній відомості про PCE настільки важливий, що Меттью Діксон – Генеральний директор Evai – вважає, що кращі за очікуванням дані у п`ятницю можуть призвести до нового історичного максимуму для Bitcoin.

Нові криптовалюти передпродажу зазнають підвищеного попиту

Не визначеність на ринку Bitcoin та інших криптовалют великої капіталізації змусила інвесторів звертатися до криптоконференцій передпродажу.

Широка ринкова ситуація не впливає на передпродажні токени, що дозволяє трейдерам інвестувати в активи з міцною фундаментальною базою без будь-яких турбот з приводу короткострокової цінової динаміки.

Наприклад, нова мем-монета Solana – Sealana (SEAL) – завершила свій успішний передпродаж вчора, під час якого зібрала понад $6 мільйонів. Згідно зі своїм офіційним акаунтом X, мем-монета почне своє існування 2 липня, після чого покупці передпродажу отримають свої токени SEAL.

Між тим, інвестори продовжують закупатися Sealana за зниженою ціною передпродажу, пропозиція якої вже не буде доступною після її завершення на наступній фазі.

З огляду на популярність її комічного маскота – пухнастого та патріотичного тюленя – експерти вважають, що Sealana може стати наступною великою мем-монетою на Solana.

Також, нова криптовалюта на вивчення-заробіток – 99Bitcoins (99BTC) – зібрала понад $2.2 мільйона на своєму ICO. Будучи криптовалютою BRC-20, очікується, що 99BTC проявить сильну кореляцію з Bitcoin після запуску та може забезпечити великі виправдані доходи, потенційно до 10 разів.

Таким чином, ця нова криптовалюта користується значною підтримкою під час передпродажу, завдяки популярності освітньої платформи по криптовалюті 99Bitcoins. Насправді, у компанії є практично 3 мільйони передплатників на її веб-сайті та YouTube, що може стати суттєвим стимулом для нової криптовалюти після запуску.

Крім того, її освітні заохочувальні програми, спільното-орієнтована токеноміка та високі винагороди за стейкінг привертають увагу інвесторів з глибокими кишенями, більшість з яких були биками стосовно її потенціалу вгору.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть