Проблеми Binance.US в Вашингтоні: відклик ліцензій та позов SEC

Проблеми Binance.US в Вашингтоні: відклик ліцензій та позов SEC

Binance.US в Вашингтоні припинить надавати послуги 20 серпня

Основні моменти: Binance.US в Вашингтоні припинить роботу 20 серпня 2024 року через проблеми з регуляторами. Вісім штатів, включаючи Північну Дакоту та Орегон, відкликали ліцензії Binance.US. SEC подала позов проти Binance.US за неправильну реєстрацію та залучення до маніпулятивної торгівлі. Binance.US у штаті Вашингтон припинить роботу

Рішення прийнято відповідь на недавні регуляторні розробки, які призвели до втрати біржі ліцензії на роботу в штаті.

Департамент фінансових установ штату Вашингтон рекомендує користувачам з будь-якими питаннями або занепокоєннями. Припинення підтримки Binance.US в Вашингтоні - восьмий раз, коли біржа стикається з посиленням регуляції в США, підключая ті, що відкликали, припинили інші або відмовились відновити ліцензію обміну після визнання колишнім CEO Чанпенгом Чжоа винного у порушенні законів про запобігання відмиванню грошей.

Раніше цього року фінансовий регулятор Північної Дакоти відкликав ліцензію на переказ грошей Binance.US в червні, а Орегон слідував прикладу в травні, заборонивши біржі обробляти фіатну або криптовалюту для споживачів Орегона. Флорида стала першою, хто реагував, припинивши ліцензію біржі в листопаді, безпосередньо після зізнання Чжоа. Аляска також відмовилась відновити ліцензію в січні.

Крім того, Binance.US зупинила прийом нових користувачів в Коннектикуті, Джорджії, Огайо та Міннесоті. У біржі немає ліцензій на роботу в Нью-Йорку, Техасі, Вермонті та Гаваях. SEC подає позов проти Binance.US за порушення регулятивних вимог

Binance.US працює окремо від своєї глобальної материнської компанії Binance.com і управляється BAM Trading Services, заснованою у 2019 році. Незважаючи на це розподіл, регулятори зауважують, що Binance.US ділить брендування, логотипи та програмне забезпечення з Binance.com.

Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) подала позов проти Binance у червні 2023 року. У позові стверджується, що Binance.US не зареєструвався як обмін, брокер і клірингова установа, не мав контролю над маніпулятивною торгівлею, займався пранням грошей та змішував кошти з Binance.com. Незважаючи на ув`язнення Чжоа, він залишається значним акціонером та і продовжує впливати на компанію. ВІДМОВА ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ: Інформація на цьому веб-сайті надається як загальний коментар ринку і не становить інвестиційні поради. Ми радимо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть