Ефіріум тримається вище ключових середніх

Ефіріум тримається вище ключових середніх

Ефіріум відстоює спадну тенденцію: тримається міцно вище ключових рухливих середніх

ТВЛ Ефіріуму стрімко зріс до $59,697 мільярдів, перевищивши Біткойн. Ціна Ефіріуму зросла на 25% до $3,974, наближаючись до опори на рівні $3,780. Бичачі індикатори продовжують існувати з підтримкою 50-денного ЕМА, але MACD вказує на обережність.

Незважаючи на нещодавню спадну тенденцію, Ефіріум (ETH) продовжує триматися вище своїх 50-денних та 200-денних рухливих середніх, що свідчить про стійкий восходящий тренд.

Минулого місяця Ефіріум відчув значний спад на 11,04%, проте він зауважив значний зріст обсягу торгівлі. Однак його ринкова капіталізація знизилася на 5,27% за останні 24 години. Тим часом блокчейн Ефіріуму показав значне збільшення сумарної заблокованої вартості (TVL). Протягом останніх кількох днів він зросла до вражаючих $59,697 мільярдів, перевищивши Біткойн. Цей зріст є чітким підтвердженням зростання довіри інвесторів до потенціалу та майбутньої продуктивності Ефіріуму.

З технічної точки зору, Ефіріум нещодавно призупинив свій вихідний рух після досягнення максимуму на рівні $3,974. Ця консолідація відбулася після зростання ціни на 25%, спровокованого виходом зі складної фігури відрізнення на щоденному графіку. Незважаючи на невеликий відступ, Ефіріум наближається до значного рівня опори на рівні $3,780.

Якщо Ефіріум прорветься і залишиться вище цього рівня опори, це може вказувати на стійкість бичачого тренду, що може призвести до додаткових приростів. Технічні індикатори щоденного графіку показують сприятливу перспективу, з 50-денним ЕМА, що надає підтримку, сигналізуючи про продовження бичого моменту.

Більше того, золотий перетин між 50-денним та 200-денним ЕМА вказує на довгостроковий оптимістичний тренд. Однак ведучий вниз перетин MACD радить бути обережним. RSI, впавши нижче рівня 50 та 14-денного ЕМА, вказує на тимчасове зослаблення моменту. Критичні рівні підтримки для Ефіріуму становлять $2,800 та $3,100, а рівні опори, на які варто звернути увагу, -- $3,600 та $3,980.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть