Артур Хейз передбачає 30% короткострокове зниження ціни Bitcoin

Артур Хейз передбачає 30% короткострокове зниження ціни Bitcoin

Артур Хейз передбачає 30% короткострокове зниження ціни Bitcoin

Відомий криптотрейдер Артур Хейз спостерігає за падінням ціни Bitcoin (BTC) після запуску біткоін-біржового фонду (ETF) всього два тижні тому, як `попереджувальний знак`.

Він підкреслює зв`язок між досягненням Bitcoin свого останнього піку і досягненням дворічного американського 2-річного скарбництва, що станом на цей місяць показує поступове зростання.

В останньому блозі Хейз спростовує поширений аргумент, що причиною останнього зниження ціни Bitcoin є виведення коштів з Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

`Цей аргумент є фальшивим, оскільки, коли вираховуєте виводи з GBTC у порівнянні з надходженнями в нові лістингові фонди Bitcoin ETF, результатом є, на 22 січня, чистий витік в розмірі 820 мільйонів доларів США.`

Однак, він звертає увагу на можливу причину такого настрою з боку інвесторів - непоновлення програми банківського фінансування строковим терміном (BTFP).

BFTP є ініціативою, створеною урядом США. Вона спрямована на забезпечення того, щоб банки мали достатньо ліквідності для виконання вимог бізнесу та домогосподарств.

Рішення про продовження BTFP заплановано на 12 березня. Хейз очікує, що ціна Bitcoin продовжитиме знижуватися до моменту оголошення рішення.

Однак, він передбачає зміну цієї тенденції після очікуваного рішення і передбачає підйом ціни Bitcoin після оголошення.

На момент публікації ціна Bitcoin становить 41,921 долар США.

Довгострокова перспектива Артура Хейза

Хейз впевнено надає конкретні та оптимістичні прогнози, говорячи про Bitcoin.

У липні 2023 року BeInCrypto повідомила, що Хейз передбачає, що зниження процентної ставки, подія з половинування криптовалюти та запуск лістингових фондів Bitcoin ETFs приведуть до того, що до кінця 2024 року Bitcoin досягне рівня 70 000 доларів.

Він каже: `Ось коли справжня веселощі починаються. Ось коли справжній биковий ринок починається`.

Але його оптимізм розширюється й на 2026 рік, де він уявляє ціну Bitcoin, що досягне плану між 750 000 і 1 мільйоном доларів.

Він - не єдиний, хто в останній час прогнозує шестизначні цінові прогнози.

Аналітична компанія Messari передбачила, що Bitcoin досягне 600 000 доларів до кінця року, тоді як VanEck передбачає 275 000 доларів, а ETC Group очікує 100 000 доларів.

Відмова відповідальності

Дотримуючись принципів проекту Trust Project, BeInCrypto прагне забезпечити безпристрастне та прозоре інформування. Метою цієї новинної статті є надання точної та своєчасної інформації. Однак, читачам радять незалежно перевіряти факти та консультуватися з фахівцем перед прийняттям будь-яких рішень на підставі цього вмісту. Зверніть увагу, що наші Умови та політика конфіденційності та відмови від відповідальності були оновлені.

Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть