Проблема витоку поштового списку фонду Ethereum

Проблема витоку поштового списку фонду Ethereum

Експерти обговорюють проблему витоку поштового списку фонду Ethereum

Всілякі сценарії для маніпуляцій в цифровому світі не залишаються осторонь і навіть пошта фонду Ethereum не втекла від уваги зловмисників. Офіційний представник підтвердив цей інцидент у повідомленні, закликаючи членів спільноти утримуватися від натискання на підозрілі посилання.

Зловмисник скористався вразливістю в поштовому сервісі автоматизації фонду, щоб отримати доступ до списку підписників. Тим часом сам Тім Бейко підтвердив витік поштового списку фонду Ethereum, після того як хакери скомпрометували SendPulse, поштовий сервіс автоматизації, яким користується фонд.

Зазначається, що зловмисник потім звернувся до підписників, відправляючи кожній адресі фішинговий лист.

`Здається, що постачальник поштового списку, яким користується EF для [email protected], був скомпрометований. Зараз ми намагаємося зв`язатися з @SendPulseCom для вирішення проблеми`, - написав Бейко.

Бейко, одна з яскравих постатей у фонді Ethereum, поділився зразком листів, які хакери відправили підписникам.

Ці листи були визнані фальшивими, містячи шкідливі посилання, які можуть завдати шкоди одержувачам, якщо вони взаємодіють з ними. Тим часом, фонд Ethereum співпрацює з SendPulse для вирішення проблеми та забезпечення захищеної кореспонденції по електронній пошті. Наразі поштовий список зачинено.

У звіті йдеться про те, що інцидент відбувся всього кілька годин після того, як блокчейн-безпекова компанія SlowMist звинуватила The Open Network в вразливості до фішингових атак на Telegram, соціальну інженерну аферу, де зловмисники обманюють людей, щоб отримати важливу інформацію або встановити шкідливе програмне забезпечення.

Один з учасників децентралізованого протоколу кредитування Zivoe розповів про те, як платформи повинні модифікувати свої системи моніторингу та виявлення шахрайства.

`Ми повинні тісно співпрацювати з регуляторними органами для боротьби з незаконними трансакціями. Таким чином, ми можемо гарантувати, що наші заходи відповідають найвищим стандартам безпеки та пристосовуються до змінного різноманіття незаконних криптовалютних трансакцій`, - сказав він.

Зі зростанням криптовалютного ринку злочинці також вдосконалюють свої тактики. Ці інциденти нагадують про важливість кібербезпеки при захисті цифрових активів.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть