Наближення DFX Labs до отримання криптоліцензії в Гонконзі

Наближення DFX Labs до отримання криптоліцензії в Гонконзі

DFX Labs рухається до отримання криптоліцензії в Гонконзі з погодженням AMLO

Гонконгська криптобіржа DFX Labs зробила кроки до отримання повної робочої ліцензії в регіоні. Платформа отримала погодження згідно закону про запобігання відмиванню грошей та фінансуванню тероризму Гонконгу (AMLO).

Очікування дозволу на торгівлю

За публічними реєстрами, які проводить Комісія з цінних паперів та фьючерсів Гонконгу (SFC), DFX Labs була признана `особою, яка має ліцензію на надання послуг з віртуальних активів.` Проте цей статус не означає дозволу на надання послуг з криптоторгівлі.

SFC чітко заявила, що хоча DFX Labs має дійсну ліцензію AMLO, їй ще не була надана торговельна ліцензія, а її заявка залишається у розгляді.

DFX Labs подала свою заявку на криптоліцензію в Гонконзі 27 грудня 2023 року, вказавши Саймона О Йонга як головного заявника. Платформі було дозволено функціонувати для її віртуальних активів з 1 червня.

Незважаючи на ці події, веб-сайт DFX Labs продовжує працювати як неліцензована віртуальна платформа та недоступний для мешканців Гонконгу.

DFX Labs наближається до отримання повної робочої ліцензії в Гонконзі, очікує остаточного затвердження для криптоторгівлі

Гонконгська криптобіржа DFX Labs наближається до отримання повної робочої ліцензії в регіоні, маючи погодження з питань запобігання відмиванню грошей...

Підтримка офшорного центру

У зв`язаній ініціативі три урядові органи Гонконгу - Торонтонський економічний та торговий офіс в Торонто (Торонтонський ETO), Інвестиційний Гонконг (InvestHK) та StartmeupHK (SMUHK) - недавно співпрацювали для просування Гонконгу як офшорного технологічного хабу, відповідного для канадських крипто та Web3 стартапів.

Ця ініціатива була висвітлена на конференції в Торонто, де Емілі Мо, Директор Торонтонського ETO, підкреслила підтримуюче регулювання Гонконгу для стартапів, назвавши переваги, такі як нижчі податки порівняно з Канадою.

Раніше в травні всі криптобіржі, які працювали без ліцензії в Гонконзі, були зобов’язані припинити свою роботу. Кілька видатних глобальних бірж, включаючи OKX, Huobi HK та Bybit, відкликали свої заявки на ліцензію через регуляторні невизначеності.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть