Кількість мільйонерських адрес Shiba Inu різко зменшилася

Кількість мільйонерських адрес Shiba Inu різко зменшилася

Тут є адреси Shiba Inu, які є мільйонерами, поки SHIB руйнується до $0,000017. Кількість адрес Shiba Inu, які є мільйонерами за рахунок їх утримання SHIB, стрімко зменшилася через масове падіння ціни до $0,000017.

Це згідно з даними ресурсу аналітики ринку IntoTheBlock (ITB). Зауважимо, що тривала корекція великого масштабу нанесла важкий удар по широкому криптовалютному ринку, і Shiba Inu є одним з найбільш постраждалих. Bitcoin (BTC), провідний криптовалютний актив, втратив 9% цього місяця, практично анулювавши всі прирости з травня.

У той же час Shiba Inu сколихнувся на більш суттєві 31,22% в червні. Це падіння повністю компенсує 13,58% зростання, яке було зафіксовано в травні. Учора ведмеді загрожували втягнути ціни на рівні під час попередніх ралі в березні, але міцна підтримка на рівні $0,000016, повідомлена The Crypto Basic, залишилася недоторканною.

Адреси мільйонерів Shiba Inu впали до 986

З того часу Shiba Inu відновив $0,000017, але залишається в спаді. В результаті вартість утримання інвесторів стрімко зменшилася. Згідно з on-chain даними, наданими IntoTheBlock, кількість адрес, утримки SHIB яких вартістю принаймні $1 мільйон, скоротилася всього до 986.

Ця цифра становить близько 0,08% від загальної кількості адрес Shiba Inu. З цієї цифри, близько 909 адрес тримають від $1 мільйона до $10 мільйонів. Тим часом, лише 77 адрес, що становлять 0,01% від загальної кількості власників, мають баланси вищі за $10 мільйонів.

Мільйонерські гаманці зазначених адрес разом тримають 915,74 трильйонів токенів Shiba Inu. Це більше, ніж поточне загальне запасу SHIB в обігу у 589 трильйонів токенів, оскільки дані включають адресу спалювання Shiba Inu, яка утримує понад 410 трильйонів SHIB, що назавжди вийшли з обігу.

Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
📰 Ларсен переместил 20 млн XRP после 50 млн. Спекуляции связывают с Binance. Все еще неподтверждено. Возможный взлом, но не подтвержден. 🔄💸 #Ripple
Просмотреть
Доходность от $1,000 в Shiba Inu при достижении капитализации $1 трлн
Доходность от $1,000 в Shiba Inu при достижении капитализации $1 трлн
Shiba Inu может приблизиться к $1 трлн рыночной капитализации, что приведет к росту доходности на 11 783%. Восстановление стоимости SHIB после потерь поддерживает оптимизм. Разработчики видят потенциал достижения цены $0.00015. Кусама целится на $1 трлн капитализации. Возможен прирост до $118,837 для инвесторов с $1,000 в SHIB. 📈🚀
Просмотреть
Новости о достижениях K9 Финанс на Шиба Ину
Новости о достижениях K9 Финанс на Шиба Ину
🚀🐕 K9 Финанс отмечает успех Жидкого Стейкинга Kостолом на Шибариуме. Застейкано 2.5 млн BONE с APR 33,6%. TVL увеличился, объем транзакций на Шибариуме тоже. Костолом - важный этап для Шиба Ину! 🔥
Просмотреть