Transak та Privado ID: Новий Підхід до Децентралізованої Перевірки Особи

Transak та Privado ID: Новий Підхід до Децентралізованої Перевірки Особи

Transak і Privado ID оголосили про партнерство для покращення процедур децентралізованої перевірки особи (KYC)

Рішення шлюзу криптовалютних платежів Transak поєдналося з Privado ID, щоб запустити нову службу `Reusable KYC`, спрямовану на поліпшення процесу децентралізованої перевірки особи. Ця співпраця вводить новий підхід, який обіцяє зберігати конфіденційність користувачів, не посягаючи на регуляторні стандарти.

Transak та Privado ID Об`єднуються, щоб Спростити KYC

За словами обох команд, партнерство між Transak, шлюзом криптовалютних платежів, та Privado ID, спеціалістом у управлінні конфіденційними даними особи, є значним кроком у напрямку спрощення перевірок особи. Їх ініціатива Reusable KYC дозволяє користувачам один раз пройти процедуру KYC і подальше використання перевірених відомостей на різних платформах. Цей підхід спрямований на усунення непотрібних подачів KYC, що дозволяє економити час та зменшувати операційні витрати для підприємств у екосистемі блокчейну.

Децентралізований процес перевірки особи від Transak та Privado ID вказує на новаторський підхід до цифрової безпеки. Використовуючи передові технології, такі як докази з нульовим розголосом, це партнерство не лише спрямоване на поліпшення зручності користувачів, але має надію встановити нові стандарти приватності та безпеки в екосистемі Web3. Однією з помітних особливостей співпраці Transak та Privado є впровадження `Доказу Унікальності` від Transak. Цей інноваційний метод забезпечує унікальну перевірку кожного користувача.

`Ця співпраця втілює принципи децентралізації, дозволяючи користувачам контролювати свої власні дані особи`, - сказав Єшу Агарвал, технічний директор Transak у співбесіді з Bitcoin.com News. `Протягом років ми побудували інфраструктуру KYC, неподібну жодній іншій у галузі, та отримали потужний розподіл. Тепер, завдяки цій співпраці з передовою структурою Privado ID, ми надаємо масштабоване та безпечне рішення, яке вирішує критичну потребу у надійній перевірці особи в Web3`, - додав Агарвал.

Transak заявив, що традиційно проекти зустрічали важкість ідентифікації держателів гаманців, часто зіткнюючись з проблемами розподілу винагороди, такими як фармінг аєрдропів, де особи використовують кілька гаманців для отримання недозволених переваг. Застосовуючи Доказ Унікальності, проекти можуть точно спрямовувати зусилля на людей, а не лише гаманці для своїх кампаній аєрдропів. Ця співпраця спрямована на відкриття нових можливостей для децентралізованих додатків, майбутніх протоколів децентралізованої фінансової діяльності та інноваційних рішень для масштабування блокчейну.

Що ви думаєте про співпрацю дуету для спрощення KYC? Поділіться своїми думками та враженнями з цього приводу у розділі коментарів нижче.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть