Пробудження Cardano: SundaeSwap V3 і нові можливості

Пробудження Cardano: SundaeSwap V3 і нові можливості

Хоскінсон: Cardano Прокидається

Cardano, одна з провідних блокчейн мереж з доказом участі, прокидається, за словами засновника Чарльза Хоскінсона.

`І пам`ятайте, що так багато дивовижних технологій прийде протягом наступних кількох років`, - сказав прихильник криптовалют у своєму пості на соціальній мережі X.

Оптимістичний пост Хоскінсона у соціальних мережах був відповіддю на деякі статистичні дані, які показують результати SundaeSwap V3.

Третя версія популярного DEX на основі AMM була запущена на головній мережі Cardano минулого місяця. Тепер її контракти пропонують значно більш ефективну модель ціноутворення. Крім цього, остання версія SundaeSwap тепер має набагато більшу можливість з 35 транзакцій на секунду.

Теоретично, третя ітерація популярного DEX може опрацювати дивовижні 907,200 замовлень за один день.

Вже за останні 24 години SundaeSwap V3 опрацювала приблизно 9,264 замовлень, за словами головного технолога Sundae Labs Пай Ланнінгама. Значна більшість цих замовлень виконувалася менш як за хвилину.

Cardano раніше стикався з мережевою заторами, але SundaeSwap V3 має вирішити цю проблему з набагато вищою пропускною здатністю транзакцій. Це може призвести до значно вищої загальної вартості заблокованих активів на блокчейн мережі.

За даними DefiLlama, Cardano наразі займає 29-е місце за загальною вартістю заблокованих активів, поступаючись таким арканічним проектам, як Scroll і Gnosis. Minswap, Lindogo, Liquid, Astarter та SundaeSwap - це п`ять найбільших імен на Cardano.

Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
📰 Ларсен переместил 20 млн XRP после 50 млн. Спекуляции связывают с Binance. Все еще неподтверждено. Возможный взлом, но не подтвержден. 🔄💸 #Ripple
Просмотреть