Новий блокчейн Parfin для бразильського CBDC: Rayls.

Новий блокчейн Parfin для бразильського CBDC: Rayls.

Parfin створює новий блокчейн для використання як рішення з конфіденційності для бразильського CBDC.

Parfin, фінансова технологічна компанія, створила нову систему блокчейн для використання як рішення з конфіденційності для бразильського CBDC, drex. Rayls, новий блокчейн, пропонуватиме можливість працювати у спеціальному режимі та також поєднуватися з іншими публічними блокчейнами за допомогою Rayls Public Chain, власного Ethereum layer two (L2). Parfin створює Rayls для покращення конфіденційності для бразильського CBDC Drex.

Parfin, крипто та блокчейн-орієнтована фінансова компанія, оголосила створення нової платформи під назвою Rayls, яка спрямована на покращення конфіденційності бразильської центральної банківської цифрової валюти (CBDC), drex.

Рішення може працювати у спеціальному режимі, де кожний обліковий запис, що взаємодіє з системою, повинен пройти процедури Know Your Customer (KYC). Проте, блокчейн також включає Rayls Public Chain, який дозволяє взаємодію з іншими відкритими криптовалютними проектами як Ethereum L2. Parfin стверджує, що ця подвійність може спростити інтеграцію регульованих суб`єктів, таких як банки та інші установи традиційного фінансового світу з новим децентралізованим фінансовим світом.

Ця нова конфігурація заміщує Parchain, попередній блокчейн Parfin, який був створений як інструмент для токенізації регульованих установ.

Олекс Буелау, співзасновник Parfin, заявив, що є `бар`єр між світом традиційних фінансів і тим, що ми називаємо DeFi, яке відбувається на публічних блокчейнах.` Так працює drex, який використовує Hyperledger Besu, спеціальну систему блокчейну, відокремлену від публічних ланцюжків, таких як Solana, Ethereum та інші, де відбувається інновація за словами Буелау.

Однак, якщо цей бар`єр впаде, поєднання традиційних цифрових та блокчейн-орієнтованих фінансових рішень можливе. Rayls буде протестовано в поєднанні з Microsoft ZKP Nova, ще одним рішенням, щоб бути частиною конфіденційної мережі, що забезпечує інформацію про трансакції бразильців, які користуються drex. Проте Буелау вважає, що під час цього пілотного запуску використовуватиметься лише спеціальна частина Rayls.

У травні Центральний банк Бразилії відклав пілотний запуск drex до 2025 року через неефективність пропонованих сторонніми учасниками рішень щодо конфіденційності. Банк заявив, що ці пропозиції з конфіденційності не мали `необхідної зрілості для гарантії відповідності всім вимогам та правовим питанням, пов`язаним з збереженням конфіденційності громадян.`

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть