Збільшення безпеки Oasis dApp: партнерство з Hats Finance

Збільшення безпеки Oasis dApp: партнерство з Hats Finance

Oasis партнериться з Hats для перевірок екосистеми на суму 1 мільйон доларів ROSE

Oasis уклав партнерську угоду з Hats Finance з метою підвищення безпеки децентралізованих додатків (dApps) на своїй платформі Sapphire. Вони запустили пул на суму 1 мільйон доларів ROSE для фінансування вторинних перевірок та винагород за уразливості. Ця ініціатива спрямована на покращення безпеки dApp в екосистемі Oasis.

Цього тижня ми оголосили пул на суму 1 мільйон доларів ROSE, який буде призначений для вторинних перевірок та винагород за уразливості для проектів у нашій екосистемі!

Дослідники та хакери на @HatsFinance тепер можуть отримувати винагороди за виявлення уразливостей в обраному коді dApp

Дізнайтеся більше: 🧵👇https://t.co/9Mw9NcHE4F — Oasis (@OasisProtocol) June 21, 2024

Hats Finance буде керувати ініціативою безпеки Oasis dApp

Hats Finance буде керувати цією програмою з метою винагороди дослідників та хакерів, які розроблять вразливості в обраному коді dApp. Першим dApp, який буде пройдено цю перевірку, стане illumineX, і конкурс розпочнеться в липні.

Безпека мережі та екосистеми завжди була головним пріоритетом для Oasis. Ця співпраця з Hats Finance — це стрибок в напрямку гарантування ретельних перевірок та винагород за уразливості для проектів Oasis. Пул на 1 мільйон доларів ROSE призначений для зниження витрат для розробників dApp та спрощення перевірок.

Hats Finance проводить періодичні перевірки з дослідниками з безпеки та хакерами, а також має винагороди за виявлення вразливостей для початково розгорнутих dApps. Це гарантує, що всі виявлені уразливості є серйозними та автентичними.

Hats Finance використовуватиме свій субграф та пов`язані контракти на Sapphire, скориставшись сумісністю з EVM та допомогою Safe у створенні реєстру та багатоадресного управління Safe на Sapphire, що посилює безпеку екосистеми.

Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
📰 Ларсен переместил 20 млн XRP после 50 млн. Спекуляции связывают с Binance. Все еще неподтверждено. Возможный взлом, но не подтвержден. 🔄💸 #Ripple
Просмотреть
Доходность от $1,000 в Shiba Inu при достижении капитализации $1 трлн
Доходность от $1,000 в Shiba Inu при достижении капитализации $1 трлн
Shiba Inu может приблизиться к $1 трлн рыночной капитализации, что приведет к росту доходности на 11 783%. Восстановление стоимости SHIB после потерь поддерживает оптимизм. Разработчики видят потенциал достижения цены $0.00015. Кусама целится на $1 трлн капитализации. Возможен прирост до $118,837 для инвесторов с $1,000 в SHIB. 📈🚀
Просмотреть
Новости о достижениях K9 Финанс на Шиба Ину
Новости о достижениях K9 Финанс на Шиба Ину
🚀🐕 K9 Финанс отмечает успех Жидкого Стейкинга Kостолом на Шибариуме. Застейкано 2.5 млн BONE с APR 33,6%. TVL увеличился, объем транзакций на Шибариуме тоже. Костолом - важный этап для Шиба Ину! 🔥
Просмотреть