Назва статті: Bitcoin (BTC) - справжній зберігач вартості, за словами Naval Ravikant

Назва статті: Bitcoin (BTC) - справжній зберігач вартості, за словами Naval Ravikant

Ранній інвестор Twitter Naval Ravikant називає Bitcoin (BTC) справжнім зберігачем вартості

Відомий венчурний капіталіст Naval Ravikant висловив думку, що Bitcoin (BTC) єдиний справжній L1 з точки зору зберігання вартості, тоді як альтернативні блокчейни конкурують лише за статус найкращого середовища обміну. Криптовалютні коментатори впевнені, що ситуація більш витончена. Naval Ravikant називає Bitcoin (BTC) справжнім зберігачем вартості.

Легендарний венчурний інвестор та засновник AngelList Naval Ravikant взявся за Twitter, щоб назвати Bitcoin (BTC) справжнім `Шаром Перший` та `Зберігачем Вартості`. Тому всі інші блокчейни (альткоіни) змагаються, щоб стати `Середовищем Обміну` або Шаром Другим.

Можливо, Bitcoin - це справжній L1 (зберігач вартості), і кожен інший ланцюжок конкурує за L2 (середовище обміну). - Наваль (@naval) 21 червня 2024 року.

Ravikant поділився цією думкою зі своїми 2,3 мільйонами фоловерів учора, 21 червня 2024 року.

Легенда Силіконової Долини інвестор у кілька проектів криптовалют, включаючи L1 блокчейни Chia (XCH) та Mina Protocol (MINA), EVM L2 Monad, on-chain dark pool Renegade, платформа прогнозів PolyMarket, протокол DeFi InstaDapp та інші.

Також, починаючи з 2017 року, він підтримував кілька раундів інвестування Bitwise, лідера управління активами, оператора спотового Bitcoin ETF та заявника на затвердження Ethereum ETF.

Як попередньо повідомлялося U.Today, він критикував концепцію NFT, пов`язаних з позаланцюжковим контентом, через відсутність доказової надмірної рідкості. Спільнота криптовалют не погоджується, ось чому.

Тим часом Ravikant постійно наголошував, що криптовалюту можна використовувати для вирішення багатьох проблем та критикував регуляторів за їх атаки на блокчейн.

Прихильники Bitcoin (BTC) не погодилися з думкою Ravikant. Колишній керівник зростання Kraken Ден Хелд відзначив, що альткоїни є лише тестнетами для Bitcoin (BTC), тоді як потенційні L2 для BTC вирішать всі їх проблеми.

Керівник Swan Корі Кліппстен впевнений, що Bitcoin (BTC) також буде працювати як середовище обміну.

Натомість деякі критики Bitcoin (BTC) відзначили, що більшість альткоїнів тільки роблять перші кроки і не можуть бути порівняні з першою криптовалютою.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть