Стандартний чартер: банк готується до торгівлі криптовалютами

Стандартний чартер: банк готується до торгівлі криптовалютами

Binance CEO Richard Teng привітав Standard Chartered у криптовалютній галузі після того, як з`явилися звіти, що банківський гігант готується запустити робочий стол для торгівлі біткоїном та ефіром.

Цей крок зробить банк одним з перших великих традиційних фінансових установ, що пропонують безпосередні послуги з торгівлі топовими цифровими активами і може стати конкурентом для гегемонії Binance в цьому секторі.

Binance є найбільшою криптобіржею за обсягом торгів та за останні роки стикалася з численними регуляторними викликами. Згідно з даними Kaiko, понад 53% загального обсягу торгівлі BTC на централізованих біржах відбувається на цій платформі. Про-крипто кроки

Джерела, що ознайомлені з ситуацією, розповіли Bloomberg, що новий робочий стіл буде частиною відділу з торгівлі іностраною валютою банку та буде працювати в Лондоні. Речник банку, як повідомляється, сказав:

`Ми тісно співпрацюємо з нашими регуляторами, щоб задовольняти попит наших інституційних клієнтів на торгівлю біткоїном та ефіром, відповідно до нашої стратегії підтримки клієнтів у ширшому екосистемі цифрових активів, від доступу та зберігання до токенізації та взаємодії`..

Банк ще не відповів на запит CryptoSlate на додатковий коментар на момент публікації.

Ініціатива Standard Chartered відображає зростаючий попит на інституційну адопцію криптовалютики та підкреслює зобов`язання банку перед зароджуючою промисловістю. На даний момент у банку є стейки в двох криптобізнесах, Zodia Custody та Zodiac Markets, які надають послуги, такі як зберігання криптовалютики та торгівля цифровими активами поза біржею. Інституційний інтерес

Крипто-спільнота радується новинам про крок банку, бачачи в цьому значущий крок на шляху до подальшої інституційної адопції криптовалютики.

Ринкові експерти пояснюють, що крок був несподіваним, оскільки традиційним фінансовим установам, таким як банки, необхідно адаптуватися до поточного економічного упорядкування, зважаючи на схвалення кількох пов`язаних з криптовалютою ETF в основних ринках, таких як США та Гонконг.

Проте банкам доведеться пройти через жорстке регуляторне середовище щодо їхньої експозиції на цифрові активи.

Комітет з банківського нагляду Базель радить банкам присвоювати ризик вагою в 1,250% до неопрацьованих крипто-експозицій. В США установились такі регулювання, як позиція SEC`s Special Accounting Bulletin (SAB) 121, які накладають додаткові обмеження на банки, які працюють з цифровими активами.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть