Банк Standard Chartered планує торгівлю Ethereum та Bitcoin: прогноз ціни ETH на 2025 рік

Банк Standard Chartered планує торгівлю Ethereum та Bitcoin: прогноз ціни ETH на 2025 рік

ChatGPT-4o встановлює ціну Ethereum як $800 мільярдів банк вступає в торгівлю ETH на місці

Ethereum (ETH) завойовує увагу традиційних фінансів, особливо серед відповідних інституційних гравців. Тепер Standard Chartered, банківський гігант з понад $822 мільярдами активів під управлінням (AUM), також зробив свій хід.

За звітом Bloomberg, Standard Chartered планує пропонувати Ether і Bitcoin (BTC) на новому криптовалютному столі. Якщо це вдасться, цей крок зробить StanChart першим великим світовим банком, що пропонує цю послугу.

`Ми працюємо тісно з нашими регуляторами, щоб задовольнити попит нашіх інституційних клієнтів на торгівлю біткоїном та Ethereum, відповідно до нашої стратегії підтримки клієнтів по всьому широкому екосистемі цифрових активів, від доступу та зберігання до токенізації та взаємодії,` - сказав банк у заяві.

Крім того, банк вже має частку в орієнтованих на криптовалютні фірми, таких як Zodia Custody та Zodia Markets. Standard Chartered запустив Libeara, блокчейн-одиницю, що допомагає інституціям токенізувати реальні активи, використований Ethereum.

Банк залишається биком на криптосекторі, прогнозуючи, що Bitcoin досягне $ 150,000 у 2024 році, згідно з Finbold. У цьому контексті ми запитали ChatGPT-4o про прогноз ціни Ethereum, враховуючи останню підтримку від Standard Chartered. ChatGPT-4o Прогноз ціни Ethereum з торгівлею на місці Standard Chartered

Зокрема, флагманський продукт OpenAI, ChatGPT-4o, вказав, що зростання інституційної адопції є важливим фактором попиту на Ethereum. Штучний інтелект (AI) чат-бот надав три сценарії, що стосуються бикового, помірного та ведмедячого видів.

Спочатку ChatGPT прогнозує, що ETH буде торгуватися в діапазоні від $6,000 до $9,000 наприкінці 2025 року. Цей прогноз передбачає позитивний регуляторний розвиток, успішний запуск Ethereum spot ETFs та збільшення інституційної адопції.

Більш помірний сценарій передбачає, що Ether, корінний токен, буде торгуватися в діапазоні від $4,500 до $6,000 наприкінці 2025 року, враховуючи стійкий, але не вибуховий потік інституційних коштів. Тим часом, Ethereum може залишитися на своєму поточному рівні від $3,000 до $4,000, якщо речі не розвиваються так, як очікувалося.

Аналіз ціни Ethereum (ETH)

На момент написання Ethereum торгується за $3,496 за токен, показуючи міцний рух на однорічному графіку цін. Провідна криптовалюта Web3 заробила 86% за рік, готуючи свою стартову площадку для значного стрибка, якщо все відбудеться сприятливо.

Ралі до цілей AI призведе до доходів до 157% від поточних цін.

Однак ChatGPT-4o може допускати помилки, а успіх ETH в значній мірі залежить від попиту, який може залучити її мережа. Криптовалюти продовжують розвиватися, деякі пропонують значні конкурентні переваги перед Ethereum. Інвесторам варто бути обережними та активно проводити дослідження, щоб бути в курсі ринку.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під ризиком.

Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть