Некий Agoric (BLD) використовує Cosmos IBC для крос-ланцюжкового перекладу

Некий Agoric (BLD) використовує Cosmos IBC для крос-ланцюжкового перекладу

Agoric (BLD) використовує Cosmos IBC для просування крос-ланцюжкового перекладу

Agoric, випробуваний в битві L1 блокчейн у екосистемі Cosmos (ATOM), представляє розробницький Agoric Orchestration API, який дружній для розробників. З його допомогою розробники крипто-додатків можуть експериментувати з потужністю багатоланцюжкових розробок. Agoric використовує JavaScript для мостіння між сегментами Web2 та Web3

Один із найочікуваніших L1 блокчейнів на Cosmos, Agoric (BLD), представляє нові засоби для розробки крос-ланцюжкових смарт-контрактів. Він використовує протокол IBC, що дозволяє програмістам будувати багатоланцюжкові додатки, які забезпечують 100% міжмережеву взаємодію.

Ваш перший додаток Agoric готовий до роботи!

Посібник початку роботи проведе вас через процес: https://t.co/QJKUQwNu7D

Блокчейн першого рівня дозволяє розробку крос-ланцюжкових смарт-контрактів на мові JavaScript, зменшуючи різницю в розробці між Web2 та Web3 додатками.

Асинхронна, багатоблочна архітектура платформи унікально дозволяє розробникам оркеструвати ліквідність та сервіси в розростаючому багатоланцюжковому всесвіті.

Згідно з звітом Deutsche Bank, покращені крос-ланцюжкові рішення також можуть допомогти інтегрувати інституційних інвесторів та традиційні фінансові установи в напрямку технології блокчейн. Крім того, рішення, такі як Agoric (BLD), дозволяють розробникам створювати засоби, які допомагають інтегрувати глобальну економіку та фінансові системи, спрощуючи проведення міжнародних транзакцій та управління активами через кордони.

Як вже покривалося U.Today раніше, у 2023 році інструменти IBC розширилися за межі самої екосистеми Cosmos (ATOM). Завдяки інтеграціям між основними протоколами, інструменти IBC стали доступні на Avalanche (AVAX) та BNB Smart Chain (BSC). Agoric Orchestration API спрощує розробку крос-ланцюжкових додатків

Поки що Agoric пропонує рішення для безшовної розробки цих взаємодіючих додатків у блокчейні.

API Agoric Orchestration дає розробникам можливість без проблем будувати крос-ланцюжкові додатки, підключаючись до ряду блокчейн мереж та сервісів. Це допомагає додаткам поєднуватися між собою в єдиній, взаємопов`язаній екосистемі. Оркестрація - це програмна сила для створення єдиної користувацької взаємодії в світі асинхронних повідомлень між різнорідними блокчейнами та протоколами підключення.

Платформа дозволяє розробляти нові, інноваційні фінансові інструменти в просторі DeFi, що використовують надійність кількох блокчейн мереж. Кінцеві користувачі цих крос-ланцюжкових додатків також зможуть скористатися більш безшовним та інтегрованим досвідом, що дозволить краще спілкування та передачу цифрових активів та сервісів.

Calypso, Inter Protocol та Crabble - серед перших додатків, розроблених та виданих з використанням нових засобів від Agoric (BLD).

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть