Підсилення Shiba Inu: 37 мільйонів токенів спалено

Підсилення Shiba Inu: 37 мільйонів токенів спалено

37 мільйонів Shiba Inu (SHIB) за 24 години, Що відбувається?

Shiba Inu (SHIB) нарешті побачив позитивний розвиток в умовах поточного ведмедячого настрою на загальному криптовалютному ринку. Обсяг спалювання Shiba Inu зросла на 529,72% за останні 24 години, згідно з найновішими даними від Shibburn.

Дані також показують, що за цей час було спалено приблизно 37,53 мільйона токенів SHIB. Це захоплюючий розвиток для спільноти Shiba Inu, оскільки це додається до зростаючої кількості токенів, що відправляються на `мертві` гаманці.

На даний момент спалено практично 410,7 трильйонів токенів SHIB зі стартового обігового постачання. Поточна кількість мем-монети становить 583,3 трильйона токенів. Це постійне спалювання монет Shiba Inu вважається дуже булавистим кроком.

Наприклад, зменшення обігового постачання монети робить його дефляційним. Ми добре розуміємо, що у Bitcoin (BTC) обмежена поставка в 21 мільйон. Це робить його однією з найбільш дефляційних монет, що в кінцевому підсумку відображається у ціні BTC.

Хоча у Shiba Inu є дуже високе постачання, постійне спалювання цих токенів також може залишити позитивний вплив на його ціну. Це може бути не так хорошо, як у Bitcoin, але це все ще може зробити SHIB однією з дефляційних криптовалют на ринку. Що це означає для ціни Shiba Inu?

Тим часом, поточна ціна SHIB все ще бореться, разом із загальним ринком. Згідно з CoinMarketCap, Shiba Inu зараз торгується за $0,00001776, знизившись на 4,83% за останні 24 години. Ринкова капіталізація мем-монети також знизилась на 4,82%, наразі становлячи $10,47 мільярда.

Хоча останній стрибок в обсязі спалювання не допоміг ціні SHIB, очікується, що він залишить позитивний вплив в довгостроковому плані. Відправлення 37,53 мільйона токенів на `мертві` гаманці є частиною великої спроби. Це повинен бути постійний процес, який в кінцевому підсумку дозволить цій дуже популярній мем-монеті отримати значне підсилення.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть