Нова інтеграція Wirex Pay та AggLayer: підвищення ефективності блокчейну

Нова інтеграція Wirex Pay та AggLayer: підвищення ефективності блокчейну

Wirex Pay та AggLayer від Polygon: Підвищення ефективності блокчейну

Wirex Pay інтегрує AggLayer для ефективних та безпечних блокчейн-транзакцій. AggLayer від Polygon покращує валідацію, знижує комісії та прискорює транзакції для Wirex Pay.

Децентралізована платіжна мережа Wirex Pay, яка оголосила про значну співпрацю з Polygon, використовуватиме AggLayer для покращення своїх послуг. Обидва системи можуть значно здобути від інтеграції, яка спрямована на покращення з`єднань мережі Рівня 1 та Рівня 2. Децентралізована платіжна мережа, @wirexpaychain, використовує AggLayer.

чому? покращені процеси валідації для великого обсягу транзакцій, зниження комісій за транзакції, прискорення часу обробки, взаємоплатіжність для безпроблемних вражень, розширені послуги та аудиторія

та багато іншого 🧶 https://t.co/IxtXSFxUiZ

Покращені процеси валідації та зниження комісій за транзакції

AggLayer унікальний тим, що може поєднувати кілька блокчейнів для гарантування безпечних та ефективних транзакцій. Wirex Pay особливо користується цим, оскільки це дозволяє обробку великого обсягу транзакцій без порушення безпеки.

Збереження загальної цілісності блокчейну залежить від збільшеної децентралізації та безпеки мережі, яку приніс AggLayer. Користувачі Wirex Pay повинні очікувати покращені, ефективні та безпечні процедури валідації.

Можливості AggLayer також включають можливість надавати швидкі та прості переклади активів між рівнями блокчейну, що зменшує тертя, зазвичай присутні при міжланцюгових операціях. Це означає для Wirex Pay, що клієнти можуть мати прості та швидкі платіжні враження.

Користувачі отримують безпосередню користь від швидших і доступніших послуг завдяки підвищенню ефективності від цієї інтеграції, що дозволяє Wirex Pay надавати швидші часи обробки та нижчі комісії за транзакції. Глобальній платіжній мережі потрібні ці покращення, щоб забезпечити задоволення користувачів та безпроблемну роботу операцій.

Крім того, збільшення послуг та аудиторії Wirex Pay можливе завдяки інтеграції з AggLayer. За допомогою оптимізації операцій блокчейну, AggLayer раптово знижує витрати на операції та прискорює транзакції.

Це дозволяє Wirex Pay надавати надійніші та ефективніші платіжні рішення широкій аудиторії за рахунок надання розширених послуг. З винаходливими та безпечними платіжними варіантами на ринку децентралізованих фінансів (DeFi), Wirex Pay розміщується як ключовий гравець.

Поточна ринкова позиція Polygon (MATIC)

Тим часом, ціна Polygon (MATIC) наразі становить приблизно $0.5786, що на 1,39% нижче, ніж попереднього дня. MATIC знижується на 5,21% протягом останнього тижня. Polygon присвячений покращенню технології блокчейну та розвитку свого екосистеми, як це можна побачити за його стратегічними союзами, наприклад з Wirex Pay, незважаючи на поточний спад.

Окрім співпраці з Wirex Pay, Polygon постійно покращує цифровий захист активів Ethereum. Раніше CNF повідомляв про партнерство Polygon з Ternoa для впровадження zkEVM+, рішення на основі блокчейну для покращення захисту цифрових активів.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть