zenGate використовує Chainlink для покращення токенізації реальних активів

zenGate використовує Chainlink для покращення токенізації реальних активів

zenGate Embrace Chainlink to Enhance Tokenized Real-World Assets

zenGate інтегрує Chainlink для покращення блокчейн-орієнтованого торговельного фінансування з онлайн-растяжністью та прозорістю. Інфраструктура Chainlink прискорює токенізацію реальних активів zenGate, розширюючи його вплив на ринки з розвитку.

zenGate Global оголосив велике оновлення, інтегруючи децентралізований оракул та інфраструктуру токенізованих реальних активів (RWA) Chainlink на свою міжнародну блокчейн-орієнтовану платформу для товарів та торговельного фінансування.

Використовуючи передові технології Chainlink разом з блокчейнами Ergo та Cardano, ця стратегічна інтеграція спрямована на покращення токенізації та розгортання рішення zenGate з рішенням відстеження, Winter Protocol. .@ZengateGlobal використовує платформу #Chainlink для токенізованих RWAs.

Використовуючи Функції та Доказ про запас, zenGate Global допомагає покращити прозорість та безпеку токенізованих активів у галузі ланцюга поставок 🏗️🌍 https://t.co/oRSCWo0qRD

— Chainlink (@chainlink) 20 червня 2024 р. Інтеграція Chainlink Functions та Proof of Reserve

Доказ про запас (PoR) та Функції Chainlink - це дві функції, які ZenGate Global збирається запровадити, що повністю змінять відстеження ланцюга поставок. З вивільненням на ланцюг точних та надійних даних про резерв активів, що дає ця інтеграція, торговельне фінансування та управління забезпеченням вступлять в нову еру відкритості.

Внаслідок відкритого дизайну протоколу Winter, інші проекти Cardano та Ergo матимуть змогу використовувати технологію Chainlink, що сприятиме більш широкій адаптації платформи.

Платформа Palmyra від ZenGate Global намагається закрити розрив в розмірі 2,5 трильйона доларів у торговому фінансуванні та доступі у сфері товарів. Тепер діючи в Ухані Східної Африки, Індії, Індонезії, Шрі-Ланці та Непалу, Платформа Пальміра має гарний вплив на розвиваючі ринки.

Надання виробникам, компаніям та споживачам в цих областях доступу до передової технології - це мета з метою тримання переваги у міжнародній економіці.

Через інтеграцію Proof of Reserve та Functions Chainlink, zenGate Global може прискорити свої проекти токенізації реальних активів. Масштабна інфраструктура Chainlink зробить це легше для платформи zenGate розповсюджуватися над кількома блокчейнами швидше і створити міцну основу для майбутнього розширення.

Випробувана на бою інфраструктура Chainlink надає ZenGate надійне та безпечне середовище для роботи, яке заслужило довіру деяких найбільших фінансових установ у світі. Найвищі рівні безпеки та надійності гарантовані в блокчейн-застосунках ZenGate цією інтеграцією. Широкий зв`язок

Chainlink пропонує широкий спектр зв`язку, пов`язуючи смарт-контракти з IoT-пристроями, корпоративними системами та публічними або захищеними паролями API. Застосування повних і надійних блокчейн-рішень потребує цього зв`язку.

`Платформа Chainlink дає можливість ZenGate розширювати межі блокчейн-використання, використовуючи токенізаційну інфраструктуру Chainlink для вирішення складних викликів у секторі товарів та торговельного фінансування`, - сказав Деніел Фрідман, генеральний директор ZenGate Global.

Тим часом, ціна Chainlink (LINK) становить близько $ 14,30 на даних CoinMarketCap, що останній час знизився на 1,23 % за останні 24 години і 7,15 % за попередній тиждень.

Як вже раніше повідомлялося CNF, Chainlink був включений просувальником Bitcoin reserve dlcBTC для покращення його можливостей міжланцюжковості. Цей крок ще більше підкреслює зростаюче визнання та використання технології Chainlink в фінансовій та блокчейн-промисловості.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть