Спалювання SHIB з Binance та Coinbase: шанс для Shiba Inu?

Спалювання SHIB з Binance та Coinbase: шанс для Shiba Inu?

Спільнота Shiba Inu намічає спалювання SHIB з Binance та Coinbase

Спільнота Shiba Inu шукає відгуки стосовно можливості спалювання SHIB з Binance та Coinbase.

Спільнота активно шукає нові способи зменшення великого обігового запасу SHIB, запропоновуючи ініціативу, яка потенційно може спалити токен через провідні біржі Binance та Coinbase.

Ентузіаст Shiba Inu під ніком `Shiba Arab Army` запустив опитування X 19 травня, щоб дізнатися, підтримують користувачі ініціативу спалювання SHIB через Binance та Coinbase.

Користувач, який розпочав опитування, підкреслив, що результат є важливим для `виконання завдання`. Ще за п`ять днів до завершення голосування опитування отримало 419 голосів. Хоча 95% учасників погоджуються з ініціативою спалити SHIB з Binance та Coinbase, решта 5% не погоджуються. Чи погоджуєтеся ви з ініціативою спалювати #SHIB з платформ @coinbase та @binance? Ваш голос важливий для виконання завдання.

(Будь ласка, допоможіть поширити голос)#ShibaArmy #ShibaSmart #shibaarab_army

— Shiba Arab army™ (@Labib_co) 19 червня 2024

Триває кампанія спалювання SHIB

Багато членів спільноти Shiba Inu вважають, що зменшення великого обігового запасу криптовалюти може потенційно збільшити вартість залишених токенів. Відтак, вони вирішили відправляти великі кількості SHIB на офіційний мертвий гаманець, остаточно видаляючи токени з обігу.

Shiba Inu, яка стартувала з загальним запасом у 1 квадрильйон токенів, тепер має лише 583,31 трильйона SHIB в обігу. Спільнота та співзасновник Ethereum Віталік Бутерин спалили разом 410,727,009,502,240 (410,72 трильйона) SHIB. У той час як Бутерин спалив 410 трильйонів SHIB в 2021 році, спільнота Shiba Inu знищила понад 72 мільярди SHIB з моменту заснування.

Дані від Shibburn підтверджують, що протягом останнього дня було відправлено до мертвого гаманця 37,534,163 (37,53 мільйона), що підвищило швидкість спалювання активу до 529,72%. Однак спалених 37,53 мільйонів SHIB протягом останнього дня є лише частиною великого обігового запасу токена.

Чи підтримає Binance спалювання SHIB, як LUNC?

Тим часом, Binance не нова для підтримки ініціативи спалювання токенів. Нагадаймо, що біржа запустила ініціативу спалювання LUNC, використовуючі 50% від комісій за спотову та маржинальну торгівлю токеном. Цей крок відзначає внесок біржі у повернення постраждалим від обвалу екосистеми Terra.

Станом на 1 травня загальне спалення LUNC на Binance досягло вражаючих 58,93 мільярда, що становить $5,6 мільйонів тоді. Цікаво, як спільнота Shiba Inu сподівається спалювати SHIB через ці провідні біржі.

Нещодавно, залучення Binance та Coinbase до кампанії спалювання може значно зменшити обіговий запас Shiba Inu та потенційно зміцнити вартість токена на довгу перспективу.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть