Бінанса інтегрує USDT з мережею Toncoin

Бінанса інтегрує USDT з мережею Toncoin

Binance запускає інтеграцію USDT з мережею Toncoin для швидких транзакцій!

Ключові моменти:

  • Binance інтегрує USDT з мережею Toncoin для безперешкодних транзакцій.
  • Користувачі можуть зараз внесення та зняття USDT з покращеною швидкістю та ефективністю.
  • Співпраця підвищує можливості глобального криптовалютного обміну Binance.

Binance запускає інтеграцію USDT в мережі Toncoin та відкриває сервіси поповнення та зняття коштів.

Користувачі Binance тепер можуть безперешкодно використовувати USDT на мережі Toncoin для внесення та зняття коштів.

Інтеграція USDT підвищить доступність та ефективність транзакцій з USDT в екосистемі Binance. Зазвичай користувачі побачать швидші, дешевші перекази своїх токенів USDT, розблокувавши при цьому певні можливості, надані мережею Toncoin. Цей крок, в основному, виявляє тверду відданість Binance міцному та надійному наданню послуг у сфері криптовалют для глобальних користувачів. Безперешкодні сервіси внесення та зняття тепер доступні

На практичному рівні це означає, що користувачі Binance тепер можуть безпосередньо вносити USDT в свої рахунки через мережу Toncoin, що ідеально призведе до набагато швидших транзакцій та, можливо, нижчих витрат, ніж у інших мережах. Щодо можливості зняття, користувачі можуть витягувати свої USDT з рахунку на Binance на мережу Toncoin з однаковою легкістю.

Binance каже: `Ця інтеграція становить ще один великий крок у напрямку надання користувачам найкращого можливого досвіду торгівлі.` Компанія подальше має на меті зробити весь процес набагато простішим та збільшити ефективність у транзакціях з глобальною спільнотою користувачів, що використовують мережу Toncoin для транзакцій з USDT.

Мережа Toncoin доповнює зусилля Binance у подальшому покращенні продуктивності її платформи. Ця співпраця відкриває нові можливості для клієнтів Binance більше бути учасниками крипто-ринку та покращити доступ до ліквідності і гнучкості транзакцій з USDT.

ВІДМОВА: Інформацію на цьому веб-сайті надається як загальні коментарі до ринку й не становить інвестиційний поради. Ми радимо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть