Нове голосування спільноти Cardano перед хардфорком Chang

Нове голосування спільноти Cardano перед хардфорком Chang

Учасники спільноти Cardano розпочинають голосування за Інтерімна Конституційна Комісія (ICC). Процес голосування є важливим кроком у напрямку перебудови управління під час хардфорку Chang.

У нещодавньому оновленні Cardano, як повідомив CNF, крипторинок побачив раптове відновлення, з Cardano (ADA), який вирос на більш як 4%, перш ніж знову впав у `червону зону`, щоб торгувати на рівні $0.39.

Ця зміна співпала з початком процесу голосування за Інтерімну Конституційну Комісію (ICC) 13 червня, що є вирішальним кроком у перебудові моделі управління Cardano під наближаючимся хардфорком Chang.

Голосування дозволяє власникам ADA обрати трьох нових членів для ICC і проводиться через платформу Summon, завершуючи 23 червня, охоплюючи Епохи 491 та 492.

У своєму останньому твіті Чарльз Хоскінсон вирішив нинішні питання:

`Моє розуміння полягає в тому, що весь пакет буде випущено з готовим кандидатом на хардфорк, доглядальним договором і тимчасовою конституцією. Я б сказав на або до п`ятниці`

Заява Хоскінсона спрямована на визначення часової шкали та вмісту майбутніх випусків, забезпечуючи прозорість і готовність всередині спільноти.

Спільнота, однак, має різні погляди. Деякі учасники вважають, що таємниця може бути контрпродуктивною, особливо в децентралізованій екосистемі, де довіра та участь спільноти є найважливішими.

Згідно з висновками платформи Mitrade, Конституція Cardano — наразі зовнішній інформаційний документ згідно з CIP-1694 — має на меті узагальнити основні цінності Cardano і забезпечити його довгострокову стійкість. Вона передбачає перетворення в загальній контрактовій системі з часом.

Тим часом, ICC призначений діяти як опікун цієї конституції. Механізми є на місці для заміни його через конкретні управлінські заходи у разі необхідності, відображаючи стійкий та гнучкий управлінський каркас, спрямований на обліковість і пристосування.

По мірі наближення Cardano до хардфорку Chang, динаміка в межах його спільноти та розгортання моделі управління залишаються критично важливими. Результати поточного голосування та подальша інтеграція тимчасової конституції, ймовірно, матимуть довгостроковий вплив на операційний та управлінський ландшафт блокчейну.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть