Новий ріст ціни VET до $1,37: чи зможе VeChain здійснити ріст в 27 разів?

Новий ріст ціни VET до $1,37: чи зможе VeChain здійснити ріст в 27 разів?

Очікується ріст ціни VET до $1,37 протягом наступних 348 днів, чи зможе VeChain здійснити ріст в 27 разів цього циклу?

VeChain готується до свого HiVe Summit та запуску основної мережі VeBetterDAO. Обидва заходи спрямовані на підвищення ціни VET та VTHO. Очікується, що VET досягне $1,37 протягом наступних 12 місяців, збільшивши вартість в 27 разів, за даними аналітика.

VeChain, блокчейн токенізації реальних активів (RWA), відомий своїми зеленими ініціативами та підходом до сталого розвитку, користується великим попитом. Проект готується до важливих запусків та оптимістичних оголошень в найближчі дні.

Зокрема, VeChain проводить свій HiVe Summit, довгоочікуваний захід з визначними спікерами у галузі. Цей захід, ймовірно, розкриє деякі епічні нові події для проекту з блокчейном RWA, що спрямований на сталість.

Окрім саміту, VeChain також готується до запуску основної мережі VeBetterDAO. Ця ініціатива була оголошена ще в цьому році, відразу після бичачого розгону для своїх власних токенів VET та VTHO. Знову обидва активи очікуються надруковати бичачі хвилі в найближчі часи, оскільки VeChain натякає на великі оголошення.

Докладно, VeBetterDAO спирається на екосистему VeChain і має свої власні внутрішні токени B3TR, які використовуються для винагородження сталої поведінки через творчі DApps, та VOT3, які використовуються для здійснення управлінської влади в екосистемі VeChain.

Таким чином, більше активності на VeBetterDAO забезпечить більше тяги до VET та VTHO. Отже, запуск основної мережі VeBetterDAO розглядається як надзвичайно бичачий віхолка для проекту VeChain.

$1,37 для Vechain протягом наступних 348 днів знаходиться в грі.

Я очікую зростання в 27 разів від місцевого високого значення в 0,051 центів. Ми тільки що зіткнулися зі своїм останнім капітуляційним рухом униз перед значним імпульсним рухом вверх.

Нові власники куплять графік, коли вони неодмінно зрозуміють, що у них недостатньо усього, все це під час…

Серед цих оптимістичних очікувань один аналітик ділиться своєю прогнозованою ціною для внутрішнього токена VeCHain VET. Зокрема, він каже, що VET досягне $1,37, збільшивши вартість в 27 разів від свого поточного місцевого максимуму в $0,51. Більше того, очікується, що цей ріст ціни відбудеться протягом наступних 384 днів.

Ця очікувана подія означає, що протягом наступних 12 місяців токен VET VeChain має намір перевершити свій поточний історичний максимум (ATH) у $0,27 та досягти $1,37, якщо не вище. Зрозуміло, настрій бичачий щодо VET, і VeFam сподівається побачити нові ATH в недалекому майбутньому.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть