API3 та Scroll: Революція в DeFi

API3 та Scroll: Революція в DeFi

Останній крок API3 щодо прокрутки може позначати кінець маніпулювання даними в DeFi - Подробиці

Останнє інтегрування API3 з Scroll встановлює нові стандарти цілісності та доступності даних. Цей стратегічний розвиток не лише підвищує функціональність рішення Scroll Layer 2, але й вівносить нові механізми використання даних в блокчейн-додатках. Революція в доступі до даних в DeFi

API3 вже відомий своїми надійними розв`язками оракулів, і зараз воно представляє свій високотехнологічний Oracle Stack на Scroll, що є значним поліпшенням у способах доступу розробників до децентралізованих даних. Використовуючи це інтегрування, розробники можуть мати доступ до децентралізованих API (dAPIs) API3, які будуть важливі для підтримки наступного покоління децентралізованих додатків.

Це важливо, оскільки воно надає можливість переносити реальні дані у блокчейн мережі, на яких ґрунтуються DeFi платформи, способом, який є як безпечним, так і недоступним для втручань.

Одночасно стартує OEV Network, технологічний прорив для оновлення оракулів на найефективніший спосіб. Оновлення стосується того, щоб переконатись, що основні користі від цих оновлень не просто відсмоктуються арбітражем, а повертаються до додатків, на яких вони спочатку побудовані, і таким чином повертають MEV, пов`язаний з цими протоколами.

Його значення не лише в технічному оновленні, а й в тому, що як глобальне спільнота, він рухається в напрямку більш стійкої та рівноправної фінансової системи, яка мінімізує втрату вартості та захищає інтегрітет платформи.

Посилення масштабованості та безпеки на Scroll

Лейер 2 рішення Scroll на основі доказів у нулі забезпечує платформі Ethereum масштабованість та ефективність. З іншого боку, інтегрування Oracle Stack від API3 на Scroll розширює його набір високоєфективних додатків, на фоні високозахищеної рамки, важливої для операцій DeFi.

Використовуючи оракули API3 як частину інфраструктури Scroll, додатки можуть надавати дані ринку в реальному часі, не додаючи шари до існуючих архітектур, компромітуючи швидкість, що може бути критичним для DeFi.

Крім того, використовуючи власні вузли оракулів API3, що експлуатуються самими постачальниками даних, дані не лише походять з децентралізованого джерела, але й безпосередньо з довірно джерела. Ця модель також усуває посередників, яких ми маємо в традиційному наданні даних, які сприяють ймовірним точкам відмов та таким чином збільшують надійність потоків даних.

Таким чином, інтеграція Scroll Oracle Stack від API3, заснована на Ethereum, представляє більше, ніж інший компонент у децентралізованому додатку; вона також повинна сприяти подальшій іновації в секторі DeFi. Це надає потужний набір інструментів для розробників для створення більш різноманітних, динамічних та відповідальних додатків, доводячи можливості блокчейн технології до більш відкритої та включної фінансової системи.

Доки партнерство між API3 та Scroll взриватиметься, потенціал для нових додатків та використання нескінченний. Вийшовши за межі простого обміну та торгівлі, партнерство революціонізує можливості DeFi від оптимізації управління ліквідністю через платформи до складних фінансових продуктів.

Це не просто технологічна інтеграція, а крок ближче до відкриття повністю автономних, безпечних і ефективних фінансових послуг для всіх, незалежно від будь-яких географічних чи економічних меж, які нас розділяють.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть