Ланцюглинк підвищує прозорість та можливості міжланцюгової роботи DLCBTC

Ланцюглинк підвищує прозорість та можливості міжланцюгової роботи DLCBTC

Chainlink підвищує прозорість та можливості міжланцюгової роботи dlcBTC

Продукт, який просував резерви Bitcoin dlcBTC, інтегрував Chainlink для підвищення міжланцюгових можливостей. dlcBTC дозволяє власникам Bitcoin розблокувати потенціал DeFi, зберігаючи контроль над своїми активами.

Chainlink, лідер у децентралізованих мережах оракулів, підтримує DLC.Link з його міжланцюговою спроможністю для покращення прийняття dlcBTC. DLC.Link також інтегрував Proof-of-Reserve (PoR) Chainlink на головну мережу Arbitrium для покращення прозорості резервів, що підтримують dlcBTC.

Як виявлено у блозі, інтеграція Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) та PoR Chainlink DLC.Link відбулася через стратегічне партнерство. Це партнерство дарує користувачам підвищений рівень довіри та сприяє безшовному міжланцюговому переміщенню dlcBTC, некастодіального обгорнутого Bitcoin.

Користувачі dlcBTC тепер можуть насолоджуватися більшим спокоєм душі, інтегруючи Chainlink PoR. Ця автоматизована система постійно перевіряє, що достатнього резерву у Bitcoin підтримує кожну виготовлену одиницю dlcBTC. Діючи як незалежний оракул, Chainlink PoR усуває можливість перепровадження та забезпечує ідеальну підтримку резервами Bitcoin.

Крім того, користувачі dlcBTC можуть використовувати потужність CCIP Chainlink для трансферу своїх утримань між блокчейнами Arbitrum та Ethereum. Ця інтеграція усуває тертя та дарує користувачам можливість орієнтуватися в екосистемі Децентралізованих Фінансів (DeFi) з їхніми активами Bitcoin.

dlcBTC дарує власникам Bitcoin можливість розблокувати величезний потенціал DeFi, зберігаючи повний контроль над своїми активами. Це інноваційне рішення використовує Дискретні Логічні Контракти (DLC), щоб захистити Bitcoin у мультипідписному UTXO, де один ключ знаходиться у користувача, а інші розподілені по всій децентралізованій мережі.

Ця стратегічна співпраця з Chainlink має глибокі переваги для екосистеми dlcBTC. Будь-хто може незалежно перевірити колатералізацію активів dlcBTC практично в реальному часі через прозорі PoR-подачі Chainlink. Більше того, Chainlink PoR усуває централізовані контрольні точки, забезпечуючи постійну та надійну доставку даних щодо резервів dlcBTC.

CCIP Chainlink очолює безпечні інтеграції DeFi

Вибір Chainlink не був зроблений безпідставно. Перевірений рекорд надійності та безпеки Chainlink ідеально відповідає зобов`язанням DLC.Link надавати пріоритет безпеці коштів користувачів. Крім того, CCIP підтримується незалежною мережею управління ризиками, бджілею-опікуном, яка постійно моніторить міжланцюжкові операції на ознаки неправильностей.

“Chainlink має бездоганну репутацію в плані безпеки, тому ми вирішили використовувати стандарт Proof of Reserve для покращення прозорості резервів Bitcoin, що підтримують dlcBTC,” заявив Акі Балог, співзасновник DLC.Link.

Chainlink став ключовим гравцем у інтеграції DeFi. Як повідомлялося раніше Crypto News Flash, CCIP Chainlink зараз підтримує дев`ять видатних блокчейнів. Серед них: Base, Avalanche, WEMIX, Ethereum, Kroma, Arbitrium, Polygon, Optimism та BNB Chain. З цією підтримкою Chainlink має на меті покращити трансфер токенів та функціональність смарт-контрактів для користувачів.

Тим часом, децентралізована мережа оракулів недавно оголосила про використання її CCIP у інтеграції між DTCC та новим Smart NAV Pilot. Підтверджуючи попередні звіти Crypto News Flash, метою цього пілотного проекту є оцінка можливості постачання цінових та оціночних даних на платформі розподіленого реєстру технологій (DLT).

Ефективність Chainlink принесла його власний токен LINK на передній план криптовалютного ринку. На момент написання, LINK торгується на рівні $14,29, демонструючи зростання на 3,5% за останній день, обсяг торгів становить $413,3 мільйона.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть