Найкращі мемкоіни для інвестування: RECQ, PEPE, ONDO та TON

Найкращі мемкоіни для інвестування: RECQ, PEPE, ONDO та TON

Ось найкращі криптовалютні вибори на межі масштабного зростання

TLDR

RECQ токен Rebel Satoshi - це перспективний проект, який конкурує з найкращими мемкоінами за унікальність та потенціал росту.

PEPE залишається одним з кращих інвестиційних варіантів мемкоїнов. Транзакція кита, що включала продаж 114,7 млрд PEPE за 366,5 ETH, свідчить про потенційний бичий рух.

Після лістингу на UPbit, ONDO побачив значну активність, зменшенням свого утримання GSR Markets. ONDO привернув увагу своїми токенами, що генерують дохід, збільшивши своє TVL на понад 150% з березня.

Toncoin (TON) скочив понад 600% від своїх мінімумів 2023 року, завдяки популярності серед розробників і користувачів. Мережа привернула значну активність DeFi та велику користувацьку базу. Вартість TON досягла $7,95, з очікуванням подальшого зростання до $8,68.

В нестабільному крипторинку, щоб залишатися попереду кривої, потрібне уважне спостереження за емерджинговими тенденціями та перспективними проектами. У цій статті ми досліджуємо чотири видатні криптовалюти, які роблять хвилі на ринку: Rebel Satoshi (RECQ), PEPE, ONDO та Toncoin (TON). Незважаючи на волатильність на ринку, RECQ, PEPE, ONDO та TON, схоже, є вартою інвестицій на тривалий термін. Читай далі, щоб дізнатися чому! Rebel Satoshi: Революційний учасник в просторі Мемкоїнів

Rebel Satoshi - це проривний проект, який вже конкурує з топовими мемкоінами через свої функції та потенціал росту. Цікаво, що Rebel Satoshi прагне об`єднати мовчазну більшість та створити спільноту, яка бореться за більшу децентралізацію на крипторинку.

Інвестори готуються долучитися до Rebel Satoshi через його амбіційну місію та багато функцій. Значно, Rebel Satoshi старається залучити свою спільноту до створення екосистеми, яка має в собі аркаду, класний ринок NFT, програму ставок на заробіток і аркуш проти NFT.

Однак інвесторам необхідно придбати токени RECQ та RBLZ Rebel Satoshi, щоб мати доступ до цих помітних функцій.

RECQ знаходиться на стадії 2 попереднього продажу, і інвестори можуть придбати токен за $0,0044. Ця цінова точка підтверджує, що RECQ приніс 120% прибутку раннім інвесторам, які долучилися до попереднього продажу, коли токен був оцінений в $0,0020.

Інвестори стадії 2 матимуть 25% ROI, коли RECQ перейде до стадії 3 попереднього продажу за $0,0055. Помітно, ці прибутки збільшаться до 184%, коли RECQ досягне ціни запуску $0,0125. Масштабний потенціал зростання пояснює, чому RECQ виявився найкращою криптовалютою для покупки зараз.

Pepe: Навігація крипторинком через турбулентність з бичим потенціалом

Умови турбулентності на ринку криптовалют, останні події, що оточують PEPE, привернули багатьох інвесторів. Незважаючи на спад ціни PEPE, транзакція кита вказувала на можливий бичий рух.

Дані з ланцюгів, опубліковані Lookin Chain, показали, що кит продав усі свої 114,7 млрд PEPE для придбання 366,5 ETH, вартість яких становила приблизно 1,27 млн доларів по ціні виходу на рівновагу. Цей кит PEPE купив токени за ту саму ціну між 14 та 15 травня 2024 року.

Ця продаж може була спричинена останнім спадом ціни, що підірвав впевненість інвесторів PEPE. Тим не менш, така велика транзакція також може показати ймовірність ринкового дна, оскільки капітуляція кита може передувати підйому ринку.

Бувши одним з топових мемкоінів, PEPE все ще є великим варіантом інвестування для наступного бичого ринку криптовалют. PEPE був оцінений в $0,000012 у другому тижні червня, зі значенням зниження на 3,12%. Однак аналітики передбачають, що PEPE підніметься до $0,000015 у червні, підтриманий зростаючим попитом, що робить його відмінним варіантом для інвестування. Ondo: Токени, що генерують дохід і інерція крипторинку

Після недавнього лістингу ONDO на UPbit, GSR Markets почав зменшувати свої утримання ONDO. Компанія передала до біржі Bybit 3,5 млн токенів ONDO, на суму приблизно 4,27 млн доларів.

З лютого 2024 року GSR утримувала позицію 9 млн токенів ONDO, придбавши їх за середньою ціною $0,5718 за токен. За поточних цін компанія має заробити $2,26 млн. Значно, до кінця другого тижня червня 2024 року GSR володів 3,5 млн токенів ONDO.

Цікаво, ONDO користується збільшеним попитом на свої токени, що генерують дохід. Провірка зростання інтересу, загальна вартість заблокованих коштів (TVL) ONDO зросла на понад 150% з березня. Цей тренд підкреслює значні розвитки у секторі токенізованих активів реального світу (RWAs), сектор, більшість ринку ще не повністю прийняла.

Тим часом, недавній лістинг ONDO на постійний ринок Coinbase сприяв його ралі на історичний максимум у $1,48, надаючи трейдерам збільшену доступність.

ONDO було оцінено в $1,20, зі зниженням на 7,17% у другому тижні червня. Тим не менше, аналітики очікують, що ONDO встановить нові історичні максимуми в червні, підтримані зростаючим попитом на токен. Таким чином, ONDO - це хороший варіант криптовалюти для покупки зараз. Toncoin: Зростаюча популярність та розвиток мережі

Toncoin ввійшов до числа найкращих альткоїни на ринку, зросши більше 600% від своїх мінімумів 2023 року. TON підскочив через зростаючу популярність серед розробників та користувачів.

Дані, опубліковані DeFi Llama, показують, що мережа Toncoin привернула 16 розробників DeFi, пропонуючи загальний обсяг заблокованих коштів (TVL) понад $850 млн. Деякі з найпопулярніших операторів на платформі включають Tonstakers, DeDust та Bemo.

Тонцойн також став популярним у секторі натискань на заробіток, як це бачимо на успіху Notcoin. Notcoin здобув більше 30 млн користувачів, тоді як його капіталізація стрімко піднялася до понад $1,8 млрд.

Між тим, дані ланцюжка вказують, що кількість активних гаманців Toncoin стрімко зросла в останні місяці. Вона збільшилася до понад 8,07 млн, значна кількість з тих пір, коли мережа Toncoin увійшла в 2024 рік з близько 1,28 млн гаманців.

Ці розвитки в мережі Toncoin привели до зростання вартості TON. TON торгувався на рівні $7,95, зі зростанням на 11,08% у другому тижні червня. Експерти вважають, що TON продовжить підйом до нових максимумів навколо $8,68, підтриманий розвитками в своїй мережі. Таким чином, TON є відмінним вибором криптовалюти для інвесторів у майбутньому бичому ринку.

Для отримання останніх оновлень та більш докладної інформації, обов`язково відвідайте офіційну веб-сторінку Rebel Satoshi або зв`яжіться з Rebel Red через Telegram.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть