Аналіз показника нереалізована втрата Bitcoin

Аналіз показника нереалізована втрата Bitcoin

Важко бути `занадто наляканим від цінових дій Bitcoin`, каже аналітик. Ось чому

Останнім часом Bitcoin має погані часи, але цей аналітик не занадто впевнений у цьому, орієнтуючись на останній тренд у показнику в ланцюжку. Bitcoin нереалізована втрата зараз знаходиться на низькому рівні

Аналіз показника `нереалізована втрата` Bitcoin

  • На новому пості на X, аналітик в ланцюжку Checkmate розповів про те, як останні цінові дії криптовалюти не занадто лякають, коли розглядати тренд нереалізованих втрат.
  • `Нереалізована втрата` тут вказує на показник в ланцюжку, який відслідковує всю втрату, яку утримують адреси по всій мережі Bitcoin прямо зараз.
  • Цей показник працює, переглядаючи історію транзакцій кожної монети в обігу, щоб побачити, якою ціною вона останній раз пересувалася. Припускаючи, що ця остання транзакція була останнім моментом, коли монета перейшла з рук в руки, ціна в її час відображатиме її поточну вартість.
  • Якщо ця вартість вища, ніж поточна ринкова ціна криптовалюти для будь-якої монети, то цю певну монету можна вважати утримувачем нетто нереалізованої втрати в даний момент.
  • Нереалізована втрата віднімає два значення для розрахунку величини втрат для кожної монети, а потім їх сумує. Звичайно, монети протилежного типу внесуть свій внесок в показник `нереалізованого прибутку` натомість.

Тренд показника Bitcoin Relative Unrealized Loss

Як видно на графіку, Bitcoin Relative Unrealized Loss досяг піку під час спаду ринку медведів у листопаді 2022 року і з того часу почав знижуватися. Останнім часом значення показника було близьким до нуля, що свідчить про те, що втрати на ринку становили лише знехтувальний відсоток ринкової капіталізації.

Причина цих низьких показників - недавній ріст цін до нового історичного максимуму (ATH). Під час подолання ATH вся поставка стає прибутковою, тому нереалізована втрата зменшується до нуля.

Показник також природно падав до нуля раніше у році під час досягнення ATH, але песимістична цінова дія з того часу означала, що деякі інвестори знову опинилися в втратах.

Цікаво, що значення показника все ще було надзвичайно низьким, що свідчить про те, що хоча деякі покупки відбулися за вищими цінами, вони не були надмірними.

З графіка видно, що піки слідували за вершинами спекулятивного ринку у минулому в показнику, оскільки достатньо було невеликого спаду, щоб увесь тільки що прибувший капітал втратив. Це не було так в поточному циклі до цих пір.

`Мені важко боятися цінової дії Bitcoin, коли нереалізовані втрати виглядають так`, зауважує Checkmate. Аналітик також попереджає, що це може погіршитися, але це ще не сталося.

Bitcoin продовжує свій останній песимістичний настрій протягом останніх днів, оскільки його ціна зараз сковзнулася до $64,500.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть