PixelTap: Як заробити мільйони безкоштовних монет у грі Pixelverse

PixelTap: Як заробити мільйони безкоштовних монет у грі Pixelverse

Посідання `PixelTap` щоденного керівництва: Як заробити мільйони безкоштовних монет у грі Pixelverse на Telegram

Ігри на Telegram, які дозволяють вам заробити частку майбутнього роздачі токенів, зараз дуже популярні, і одна зі зростаючих ігор на фоні Notcoin і Hamster Kombat - це PixelTap, гра в роботів від Pixelverse.

За допомогою міні-додатку в рамках платформи обміну повідомленнями Telegram гравці можуть збирати гральні монети, а потім брати своїх роботів-уродженців у бій. Позначений як гра `клацай, щоб заробити`, PixelTap набирає оберти перед запуском токена PIXFI проекту, який очікується на роздачу гравцям, подібно до NOT для користувачів Notcoin.

  • Стрімко розвивайтеся
  • Отримайте щоденний великий приріст гральних монет завдяки функції щоденного комбо

Що таке щоденне комбо PixelTap?

Кожні 24 години міні-додаток PixelTap на Telegram надає можливість ввести комбінацію зображень роботів-персонажів, і правильне введення дозволить вам заробити групу безкоштовних гральних монет.

Це проста система: ви перетягнете персонажів з гри і розмістите їх у чотирьох слотах на екрані. Правильне введення дозволить вам отримати повний винагороду в гральних монетах, хоча навіть частково правильне введення все одно дозволить вам отримати меншу кількість монет, як показано вище. Наприклад, якщо у вас є вірні боти, але вони в неправильному місці, то ви все одно отримаєте меншу кількість монет.

Скільки ви можете заробити? Як і з вашими щоденними грошовими виручками, все залежить від того, скільки ботів ви розблокували і скільки ви витратили на їх покращення. Це не так, як у Hamster Kombat, де щоденна винагорода за комбінацію є жорсткою 5 мільйонів ігрових монет.

Спочатку щоденна винагорода за комбінацію може бути вартою сотень тисяч безкоштовних монет, але після того, як ви зіграли трохи, вона може потенційно бути в мільйонах. Продовжуйте грати, і ваші виграші повинні зростати з часом.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть