Новий етап тестнету стейкінгу Bitcoin Babylon

Новий етап тестнету стейкінгу Bitcoin Babylon

Babylon, протокол стейкінгу Bitcoin, оголосив про початок нового етапу свого тестнету, включаючи функцію, що автоматично налаштовує комісію.

Згідно з повідомленням, відгуки спільноти відіграли важливу роль у розробці деяких аспектів ініціативи.

Babylon розпочне новий етап тестнету

Першопрохідний стартап Bitcoin Babylon оголосив про запуск Kap 3 для свого BTC Staking Testnet-4 19 червня. Згідно з повідомленням, ліміт буде обмежений за часом з 120-годинним вікном для здачі ставок.

Це виходить з обіцянки зв`язати безпечний, децентралізований характер Bitcoin з гнучкими смарт-контрактами мереж Proof-of-Stake (PoS). Раніше цього місяця Babylon привернув 70 мільйонів доларів інвестицій, що підкреслює зростаючу довіру інвесторів до потенціалу стартапу трансформувати господарство стейкінгу.

«Цей тестнет спрямований на безпеку застрахованого Signet Bitcoin шляхом тестування взаємодії користувачів з мережею тестування Signet BTC. ПоS-ланцюг не буде включено. Ключові учасники, такі як учасники Bitcoin, команди валідаторів, постачальники гаманців, депозитарі та протоколи для виведення готівки (пере)стейкінгу, матимуть можливість досліджувати та оцінювати стейкінг біткоїну», - читається у витяжці з офіційного блогу.

Перед запуском завтра Babylon розкриває функцію налаштування комісії, що вбудована в його стейкінгову веб-децентралізовану програму (dApp), яка була внесена через відгуки спільноти.

Початок 5-денного обліку розпочнеться, коли Signet BTC буде активний на висоті блоку 200,665. Таймер зупиниться 24 червня о 9:00 ранку UTC, після 720 блоків на висоті блоку 201,385.

Учасники залишають за собою право знімати ставку за власним бажанням протягом цього періоду. За бажанням вони можуть зачекати фіксований максимальний термін стейкінгу, який може тривати до 15 місяців. Поза цим терміном будь-яка активна ставка все одно доступна для зняття.

Babylon приносить безпеку і децентралізацію Bitcoin в мережі PoS

Запуск середи Babylon принесе безпеку і децентралізацію Bitcoin в мережі PoS, такій як Ethereum і Solana. З цим стартап продовжує розблоковувати нові можливості для користувачів криптовалют та інвесторів. Більш конкретно, це може встановити приклад для крос-ланцюжкових інтеграцій, подальше зміцнення позиції Bitcoin.

Ланцюг Мерліна, мережа Layer-2, також використовує протокол стейкінгу Babylon для об`єднання безпеки Bitcoin у своїй мережі.

Інші цікаві включення включають: Гра Плюс, ланцюжок ігрових застосунків на основі Bitcoin використовує протокол стейкінгу Bitcoin від Babylon для побудови інфраструктури геймінгу на блокчейні Bitcoin. їхня рішення Layer 2 використовує Оптимістичні згортки та ZK-докази, які захищені протоколом стейкінгу Bitcoin від Babylon. Постачальник сховищ Cobo Global запустив перші спеціалізовані API для інтеграції стейкінгу Bitcoin через протокол від Babylon за 30 хвилин.

Стратегія Babylon може здійснити міст між децентралізованим характером Bitcoin та можливостями гнучких смарт-контрактів мереж PoS. З кожним з цих альянсів, візія Babylon розблокувати безпеку Bitcoin та створити безпечний світ DeFi продовжує зробити значні кроки вперед.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть