Звіт Altcoin 2024: третій квартал та рух ціни біткойна

Звіт Altcoin 2024: третій квартал та рух ціни біткойна

Звіт Altcoin 2024 за третій квартал та рух ціни біткойна розкривають великі ринкові інсайти для трейдерів по всьому світу

Відомий криптоаналітик та експерт з біткойна ділиться своїми думками про те, коли альткойни встановлять нові історичні максимуми. Він поділяється звітом, що пояснює, як ринок криптовалют стикається з ще одною фазою корекції. Він закликає криптоспільноту дивитися на історичні графіки та приймати розумні рішення.

Під час того, як ринок криптовалют впадає в іншу жорстку спадкову фазу, власники альткойнів та біткойна по всьому світу намагаються не втрачати сподівань. Відомі аналітики діляться своїми спостереженнями для пошуку причин спаду окрім простої фази корекції.

Хоча деякі вказують на торгівлю Bitcoin ETF як причину, відомий крипто- та біткойн-аналітик, Доктор Профіт, ділиться своєю думкою на цю тему. Слід зазначити, що Доктор Профіт відомий своїми точними прогнозами, коли мова йде про рухи на ринку криптовалют.

Тепер срібнодзьобий аналітик ділиться довгим звітом, який він позначає як великий звіт про альткойни 2024 року. Тут він розповідає читачам та інвесторам, чого вони можуть очікувати у третьому кварталі 2024 року. По-перше, він нагадує глядачам, що такі корекції є дуже нормальними, і рух цін потребує місяців для відновлення.

Він також підкреслює, як з жовтня 2023 по березень 2024 року альткойни зросли з $300 мільярдів до майже $800 мільярдів обсягу ринку. Зараз ринок коригується і знизився на 25% до приблизно $550 мільярдів.

Він тоді каже, що альткойни майже досягли свого дна і незабаром зростуть до іншої великої капіталізації ринку у $1 трильйон. В цій фазі Доктор Профіт вважає, що альткойни встановлять нові історичні максимуми. Він тоді ділиться кількома ордерами на закупівлю, які він виконає для популярних альткойнів, таких як SAND, JASMY, IO, NOT, TON, ETH, OP, STX, ARB та інші.

Він також робить відмову від своїх ордерів на закупівлю, кажучи, що маніпуляції на ринку призведуть до того, що його ордери можуть коливатися на 3%-5%. Він також попереджає криптоспільноту про наступну велику подію в криптосвіті, якою є запуск ETF Ethereum, що, ймовірно, спровокує биковий ринок через кілька тижнів.

Нарешті, він позначає два можливих результати. Він тоді каже, що незалежно від того, який результат відбудеться, дно альткойнів буде встановлене, і будь-які закупівлі зараз принесуть дуже гарні результати для довгострокових користувачів. Тим часом прихильники альткойнів закликають спільноту залишатися міцною, використовуючи історичні дані графіків для підвищення бикового настрою, і JASMY є однією з таких спільнот, яка веде цю боротьбу.

Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть