Нове рішення другого рівня Ethereum: Морф - Обзор

Нове рішення другого рівня Ethereum: Морф - Обзор

Як Отримати Роздачу Морфу: Повний Посібник

Морф - це рішення другого рівня, яке використовує технології Оптимістичного та Нуль-знання для розбудови Ethereum. Однак, однією з його відмінних особливостей є те, що в ньому є мережа Sequecer, яка також є децентралізованою, тоді як як OP Mainnet та Arbitrum - ні. Такі інвестори, як DragonFly Capital, Spartan та Pantera, вже зібрали $20 мільйонів.

Зміст

  • Що таке Морф?
  • Збір Коштів та Підтримка
  • Продукти Морфу
  • Посібник по Роздачі Морфу: Крок за Кроком
  • Висновок

Що таке Морф?

Морф - це мережа Ethereum другого рівня, яка реалізує Оптимістичні Rollups та zk-Rollups, крім модулярної архітектури. Висока безпека та недорога перевірка транзакцій гарантовані, що відкрито для розробників для інтеграції модулів, які максимізують його продуктивність.

Морф використовує першу в світі децентралізовану мережу послідовностей, щоб підвищити ефективність, знизити операційні витрати та забезпечити абсолютну децентралізацію. Наприклад, Морф використовує децентралізований секвенсер на основі системи консенсусу Tendermint, яка усуває проблеми безпеки, пов`язані із одним централізованим секвенсером.

Збір Коштів та Підтримка

Мережа другого рівня Морф зібрала понад $20 мільйонів у двох раундах збору коштів:

  • 11/12/2023: Приватний раунд інвестицій від Bitget. Деталі не розголошуються.
  • 20/03/2024: Сід-раунд на суму $20 млн очолив DragonFly Capital, а також приєдналися Pantera Capital, Spartan, Sandeep Nailwal - співзасновник Polygon, Symbolic Capital та багато інших.

Дорожна Карта

Q1: Розгортання тестової мережі Sepolia з психоделічним zkEVM та децентралізованими секвенсерами. Внаслідок цього, оновлення EIP-4844 та zkEVM будуть поєднані в Q2 на тестнеті Holesky. Q3: Реліз основної мережі з утриманням та підтримкою екосистеми штучного інтелекту. Q4: Оновлення на Основній мережі, включаючи абстракцію рахунків та Рівень 3.

Проект проводиться на тестовій мережі Sepolia та використовує zkEVM та Секвенсери. Розгортання мережі очікується у Q3 після завершення всіх процесів тестування на тестнеті Holesky в Q2.

Продукти Морфу

Морф є рішенням другого рівня, яке надає розробникам середовище, сумісне з EVM, для виконання додатків з Solidity. Міграція з EVM до Морфу повинна бути відносно безперешкодною, а проекти повинні перенести свої контракти без затримок. Таким чином, Морф недавно запустив свій Тестнет; загальна екосистема все ще на початковій лінії з обмеженими відомостями про додатки на ланцюжку. Я зміг побачити, що тут є Bulba Swap - AMM DEX - і Abra Finance, сервіс позики.

Посібник по Роздачі Морфу: Крок за Кроком

Крок 1: Додайте мережі Morph Holesky та Ethereum Holesky

Крок 2: Отримайте кран ETH за допомогою одного з наступних посилань

Примітка: Для Quicknode, на Ethereum mainnet повинно бути щонайменше 0,001 ETH

Крок 3: Отримайте кран USDT

  • Приєднуйтеся до Discord-проекту: Запрошення в Discord
  • Після перевірки, перейдіть в канал discord-faucet /faucet та вставте свою адресу гаманця в поле нижче, щоб отримати USDT

Крок 4: Приєднуйтесь до Morph Zoo Season 1: The Genesis Jungle

Перейдіть за посиланням: Morph Zoo

Увійдіть за допомогою гаманця MetaMask

Крок 5: Перевірка та голосування

Торкніться Влади Голосування, щоб перевіритися та отримати бали за голосування. Торкніться іконки подарункової коробки, щоб отримати додаткові бали.

Торкніться Голосувати Зараз, потім проголосуйте за свої улюблені проекти.

Крок 6: Взаємодія з додатками

Прокрутіть вниз на веб-сайті в Кроці 4 до `Частина 1: Стежка в Пошуках.` Взаємодійте з проектами у цьому списку, щоб отримати бали Morph. Чим більше взаємодій, тим більше балів Morph буде накопичено. Бали Morph можна буде отримати після завершення першого сезону.

Висновок

Морф - це поєднання технологій Оптимістичного та ZK Rollup для формування блокчейну другого рівня, що дозволяє додаткам, розробленим на цьому рівні, насолоджуватися кращою масштабованістю та вищою безпекою, ніж ті, що на першому рівні.

CoinCu сподівається, що цей пост про роздачу Морфу буде корисним у виборі роздач від проекту. Незважаючи на різні виклики, Морф отримав підтримку багатьох відомих великих фондів, що свідчить про їх довіру потенціалу проекту та його перспективі та розвитку у майбутньому.

УВАГА: Інформація на цьому веб-сайті надається як загальний ринковий коментар і не є інвестиційним порадою. Ми радимо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть