Стрімка інновація: Twitter готує функціонал оплати

Стрімка інновація: Twitter готує функціонал оплати

Голова компанії X повідомляє, що функціонал оплати наближається, оскільки платформа стає всеосяжним додатком

Голова компанії Лінда Яккарино заявила, що соціальна медіа-платформа, раніше відома як Twitter, знаходиться на межі запуску функціоналу оплати для користувачів, продовжуючи свій шлях до становлення `всеосяжним додатком`.

Під час виступу на фестивалі творчості Каннського лева во Франції Яккарино підкреслила інноваційні зроблені під її керівництвом компанією з моменту придбання Twitterом Елона Маска в 2022 році.

Яккарино сказала The Female Quotient:

`Ми фактично переосмислюємо на що користувачі будуть розраховувати. Сфера нашої візії та темп інновацій в компанії подібні до чого я не можу описати.` `Всеосяжний додаток`

Введення функціоналу оплати є частиною візії Маска для Twitter стати `всеосяжним додатком`, який охоплює послуги від банківських до знайомств. Майбутня фінансова екосистема спрямована на інтеграцію різноманітних технічних можливостей, що надасть користувачам безліч нових вражень.

Функціонал спочатку буде спрямований на фіатні валюти, але розробляється з можливістю підтримки криптовалютних платежів у майбутньому. Це відповідає запальній зацікавленості Маска у Dogecoin, хоча про його інтеграцію офіційно не було оголошено.

Компанія X вже зробила значні кроки, отримавши три ліцензії на передачу грошей в минулому липні, покладаючи фундамент для своєї нової платіжної системи. Яккарино підкреслила, що цей розвиток надасть користувачам ряд нових вражень, трансформуючи їх взаємодію та транзакції на платформі.

Вона сказала:

`Тут є багато нового для відчуттів. Подумайте про це: Коли ми запустимо платежі - ми почнемо у США - фінансова система, яка зникне на тій платформі.` `Стрімка інновація`

Поза платежами, X планує введення інших функціоналів, включаючи відеодзвінки та пошук роботи. Ці додатки є частиною широкої стратегії підвищення корисності платформи, зробивши її всеосяжним призначенням як для особистих, так і для професійних мережувань.

Яккарино, яка стала головою з 2023 року після придбання Twitter Маском в 2022 році, підкреслила стрімку інновацію компанії та розширені технічні можливості. Вона сказала, що зміни, внесені на платформу, експоненціально збільшили обсяг доступної користувачам інформації.

Під її керівництвом X перейшла від простої текстової платформи до тієї, яка включає передові можливості, такі як штучний інтелект, аудіодзвінки та відеотрансляції. Зміни покращили час використання платформи та метрики залучення користувачів в останні місяці, що свідчить про позитивний тренд зростання.

Додатково, повернення великих рекламодавців було важливою частиною недавнього успіху X. Яккарино зауважила, що 90% з верхніх 100 рекламодавців повернулися на платформу, що є ознакою зростаючої довіри до її оновленого напрямку.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть