Негайний Bitcoin ETF VanEck запущено на Фондовій Біржі Австралії

Негайний Bitcoin ETF VanEck запущено на Фондовій Біржі Австралії

VanEck запускає перший Bitcoin ETF на Фондовій Біржі Австралії на цьому тижні

Американська інвестиційна фірма VanEck готується запустити перший негайний Bitcoin біржовий фонд (ETF) на фондовій біржі Австралії на цьому тижні.

За офіційними даними компанії, негайний Bitcoin ETF буде запущено на Фондовій Біржі Австралії (ASX) у четвер, 20 червня. VanEck представляє австралійський Bitcoin ETF

VanEck є одним з випускників негайних Bitcoin ETF в Сполучених Штатах. Продукт фірми, VanEck Bitcoin Trust (HODL), на час написання мав більше 529 мільйонів доларів активів під управлінням з ринковою капіталізацією 660 мільйонів доларів.

Затвердження негайного Bitcoin ETF VanEck (VBTC) в Австралії відбулося через п`ять місяців після того, як Комісія з цінних паперів і бірж США схвалила запуск HODL на біржах нарівно з іншими ETF, випущеними провідними управителями активів, такими як BlackRock, Ark Invest, Grayscale, Fidelity та Bitwise.

VanEck заявив, що веде переговори з австралійськими регуляторами про запуск негайного Bitcoin ETF в країні з початку 2021 року. Фірма стверджує, що є першою структурою, яка подала заявку до ASX на запуск ETF та співпрацює з Комісією з цінних паперів та інвестицій Австралії (ASIC) щодо механіки продукту.

Через регуляторні перешкоди, виклики у біржевій структурі та відсутність затвердження від ASIC, VanEck повторно подав заявку на запуск VBTC у лютому. Після запуску управляючий активами стверджує, що VBTC буде найнижчою вартістю негайного Bitcoin ETF в Австралії.

`Еволюція біткоїна продовжує перетворюватись, з регульованим доступом через ETF тепер дійсність у Сполучених Штатах, що відзначає значний крок у його глобальному прийнятті. Незважаючи на перешкоди, які треба подолати в Австралії, включаючи регуляторні та біржеві виклики, а також затвердження від ASIC, VanEck має намір грати провідну роль у введенні першого Bitcoin ETF для інвесторів ASX,` - повідомила інвестиційна фірма.

Варто зазначити, що Bitcoin ETF від VanEck - не перший свого роду в Австралії. Інші управителі активів, включно з управлінням активами Monochrome та видавцем криптобіржових продуктів 21Shares, запустили подібні продукти на різних фондових біржах.

CryptoPotato раніше повідомляв у цьому місяці, що Monochrome Bitcoin ETF (IBTC) є першим свого роду через те, що він не лише пропонує інвесторам прямий доступ до криптовалюти, але також безпосередньо утримує його біткоїни на офлайн-пристрої.

Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть