Мем-криптовалюта Daddy Tate (DADDY) від Андрю Тейта встановлює рекордна 34 000 власників

Мем-криптовалюта Daddy Tate (DADDY) від Андрю Тейта встановлює рекордна 34 000 власників

Інфлюєнсером Андрю Тейт, натхненним мем-коїном, ставить рекорд 34 000 власників криптовалют

Мем-криптовалюта Daddy Tate (DADDY), пов`язана з колишнім кікбоксером та знаменитістю в соціальних мережах Андрю Тейтом, продовжує досягати нових відмітних досягнень, незважаючи на продовжуються скандали.

На відзначення, кількість власників цього мем-токена різко зростає, досягаючи 34 266 на 17 червня, згідно з останніми даними, отриманими з Solscan.

Розбір власників показує концентрацію більшої частини токенів в декількох адресах. Зокрема, 25,23% від запасу DADDY утримується в 10 адресах, тоді як решта 74,76% становить 448 045 509,21 токенів розподілені серед інших власників.

Скандал щодо внутрішньої торгівлі DADDY

Досягнені відмітні досягнення токена, заснованого на Solana (SOL), викликали підозри, зокрема стосовно заяв про внутрішню торгівлю.

Bubblemaps, фірма аналітики на ланцюжку блоків, надала суперечливі дані, які підтверджують, що інсайдери купили 30% запасу на момент запуску на ринок, всього кілька годин до того, як Тейт почав просувати токен на X. Крім того, Bubblemaps повідомив, що Тейт відіслав 40% від загального запасу на гаманець, але пообіцяв не продавати жодних своїх токенів.

Проте існують побоювання щодо можливого обвалу, якщо Тейт вирішить продати власний запас, вартість якого перевищує 60 мільйонів доларів. Ці побоювання посилюються тим фактом, що подібні інциденти траплялися з іншими мем-токенами на основі знаменитостей.

Наприклад, токен MOTHER, пов`язаний з репером Іггі Азалеа, впав понад на 50% від свого історичного піку. Цей обвал дозволив DADDY випередити MOTHER за ринковою капіталізацією.

Тим часом, Тейт пообіцяв допомогти підняти ринкову капіталізацію токена до 1 мільярда доларів. Він також заявив, що як тільки ринкова капіталізація досягне такого рівня, коли 40% які він утримує буде вартувати 100 мільйонів доларів, він спалить його.

Аналіз ціни DADDY

Тим часом, токен пройшов значну цінову корекцію, відзначену високою волатильністю та значним просуванням униз. Незважаючи на невелике відновлення наприкінці періоду, загальна тенденція залишається негативною.

На момент публікації, DADDY скоригувався майже на 22%, після чого, протягом останніх 24 годин, токен знизився менше ніж на 1%, торгуючись на рівні $0,18.

Огляд тижневої таблиці показує початкову підтримку на рівні $0,24, яка врешті-решт не витримала. Ціна знайшла тимчасову підтримку на рівні $0,15 перед незначним відновленням і наразі зіштовхується з опорою на рівні $0,20.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал перебуває під загрозою.

Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть