Біржа Binance лістить токени ZK з додатковим аірдропом

Біржа Binance лістить токени ZK з додатковим аірдропом

Binance ZK Listing Launched With Allocation of Additional 10.5 Million Tokens to Users

Основні моменти: Binance ZK лістинг відбудеться о 08:00 (UTC), разом з розподілом додаткових аірдропів користувачам. Біржа виділить 10,5 мільйона токенів ZK на 52 500 користувачів, які відповідають певним критеріям. Додатковий аірдроп є відповіддю на критику початкових критеріїв аірдропу zkSync. Binance оголосила лістинг zkSync (ZK), з торгівлею, що почнеться о 08:00 (UTC). Binance ZK Лістинг Стартує Сьогодні

Нові пари торгів на місці включатимуть ZK/BTC, ZK/USDT, ZK/FDUSD та ZK/TRY. Згідно з оголошенням про лістинг Binance ZK, користувачі тепер можуть внести токени, тоді як очікується відкриття можливості зняття о 08:00 (UTC) 18 червня 2024 року.

Після лістингу Binance ZK буде розподіляти додаткові 10,5 мільйона токенів ZK на 52 500 користувачів, які відповідають певним критеріям.

Для отримання права користувачі повинні були завершити принаймні 50 транзакцій на мережі zkSync Era між лютим 2023 року та березнем 2024 року, здійснили транзакції протягом принаймні семи різних місяців (за винятком самотрансферів) та мати адреси, які не є контрактами, централізованими біржами (CEX) або мостами. До рядоквого аірдропу не включені адреси, що підлягають програмі виділення ZK Nation. zkSync Реагує на Огляди спільноти щодо аірдропу

Додатковий аірдроп спрямований на пом`якшення критики спільноти zkSync стосовно критеріїв початкового аірдропу, оголошених 11 червня. Критики стосувалися сприйняття складності та несправедливості критеріїв, які, зауваженням, було спрямоване на користувачів проекту та Sybil гаманців, ігноруючи багатьох справжніх користувачів, які значно спричинялись до екосистеми.

Bybit є першою біржею, яка лістить токени ZK; Крім того, KuCoin також приєднався до підтримки торгових пар zkSync, які почнуться о 07:30 UTC. Тим часом, zkSync активно спілкується для уточнення критеріїв аірдропу та процесу розподілу токенів. Високопрофільні постаті в криптоспільноті, включаючи Джастина Сана та Генді директора OKX, висловили свою турботу щодо справедливості аірдропу, спровокувавши дискусії про те, чи лістити токен ZK. ВІДОМОСТЬ: Інформація на цьому веб-сайті надається як загальне коментування ринку і не складає інвестиційні рекомендації. Ми доповвідаємо вам провести власні дослідження, перш ніж вкладатись.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть