Невідома історія CryptoPunk: фільм What The Punk!

Невідома історія CryptoPunk: фільм What The Punk!

NFT Art: документальний фільм про історію CryptoPunk вже в мережі. Цього тижня був випущений новий 80-хвилинний документальний фільм “What the Punk!”, який розповідає історію відомого CryptoPunk та піонерів крипто та NFT мистецтва.

На 11 червня 2024 року вийшов фільм “What The Punk!”, 80-хвилинний документальний фільм, який вивчає надзвичайну історію CryptoPunk та народження живописної сцени NFT Art.

“What the punk!” був створений безпосередньо з участю авторів CryptoPunk, Метта Холла і Джона Ваткінсона. Він розповідає історію цього непередбачуваного шляху: від чесного експерименту з блокчейном до найпрестижніших музеїв і аукціонних будинків світу.

Новий документальний фільм про NFT Art був міжнародно випущений на VIMEO OTT на обмежений термін у 3 місяці, і на ARTE для Франції та Німеччини.

За Базелем 2024 року “What The Punk!” вийшов в Кіно Kult Kino, під час Digital Art Mile, нового формату цифрової ярмарки мистецтва в Базелі.

ARTE описує сюжет фільму про CryptoPunk наступним чином: “У 2017 році два невідомі програмісти пожартували, працюючи з алгоритмом. Результатом стала колекція з 10 000 піксельованих персонажів з виглядом старомодних 8-бітних героїв, CryptoPunk, які вони потім запропонували безкоштовно через блокчейн. Хто б міг подумати, що всього за три роки вони стануть вартістю мільярдів доларів.”

За фільмом “What The Punk!”, стоїть режисер Ерве Мартін Дельп`єр, який загалом присвятив себе режисурі документальних фільмів, що розкривають його пристрасть до художніх та культурних тенденцій ХХІ століття.

CryptoPunk продовжують займати лідерські позиції у списку найбільш продаваних NFT, також забезпечуючи Ethereum, блокчейн, на якому вони розроблені, першим за обсягами.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть