Шиба-Іну: Очікується двозначний ріст в лютому 2024 року

Шиба-Іну: Очікується двозначний ріст в лютому 2024 року

Історична продуктивність Shiba Inu свідчить про те, що SHIB може побачити приріст двозначної кількості в лютому 2024 року.

Запуск біткойн-біржових фондів (ETF) в Сполучених Штатах не мав позитивного впливу на ціну Shiba Inu (SHIB). SHIB, який почав рік близько $0,000001030, зараз знижується на 12,23%.

Залишивши менше чотирьох днів до кінця січня, інвестори зараз звертають свою увагу на лютень, сподіваючись, що продуктивність SHIB у майбутньому місяці принесе їм посмішку на обличчі.

Шиба-Іну може побачити двозначний ріст наступного місяця

З моменту заснування Shiba Inu лютень виявився бичацьким місяцем для цієї монети. Це відображається в даних, наданих CryptoRank.

Відповідно до даних, SHIB зробив значні прирости в лютому 2022 року, закінчивши місяць з приростом у 20,3%. Однак, Shiba Inu не вражав наступного року, оскільки закрився в лютому 2023 року з приростом у 1,6%.

Глянувши на графіки, історична медіанна ставка приросту Shiba Inu в лютому перевищує 10,95%. Таким чином, Shiba Inu може закінчити наступний місяць з двозначним приростом.

Хоча Shiba Inu може закрити лютень 2024 року з двозначним зростанням, варто зауважити, що речі можуть не йти за очікуваннями, зважаючи на масову волатильність крипторинку.

Минулий досвід не може ідеально передбачити майбутні результати, особливо коли мова йде про криптоактиви. Тому слід бути обережним при вкладанні в цю монету з собачою тематикою.

Фактори, які допоможуть SHIB досягнути цієї мети

Хоча історична продуктивність Shiba Inu в лютому закінчується позитивними результатами, для досягнення двозначного зростання в наступному місяці все ж необхідні інші фактори.

Команда екосистеми Shiba Inu вирішально визначить продуктивність SHIB у лютому 2024 року. Вона має заплановане випуск важливих оновлень, які можуть підсилити прийняття монети. Команда розкрила плани запуску довгоочікуваного порталу знищення Shibarium в цьому місяці.

Як було повідомлено раніше, портал знищення спочатку буде впроваджено на Puppynet для ретельних випробувань. Якщо все працює добре, рішення буде запускатися на основній мережі та працювати відповідно до попередньо визначених правил.

Це може призвести до відправки мільйонів або навіть мільярдів SHIB до погашених гаманців з певною періодичністю, сприяючи таким чином дефляційній природі активу. Швидкість здійснення таких спалень залежить від прийняття Shibarium.

Із зростанням кількості людей, які використовують Shibarium, мережа швидко відповість вимогам, щоб автоматично підпалювати SHIB.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть