Токенізація ігор на Telegram: Airdrop Notcoin завершується

Токенізація ігор на Telegram: Airdrop Notcoin завершується

Заява на Airdrop `Notcoin` закінчується, оскільки набирає популярність гіп на криптографічні ігри в Telegram

Крипто-ігри на платформі обміну повідомленнями Telegram набирають обертів в останній час, все заражене значним попитом та масштабним запуском токенів, який був побачений раніше цього року Notcoin. І зараз `Notcoin` майже закінчує прийом токенів для гравців, оскільки наступні кроки гри починають набирати форму.

Заявка на Airdrop для гравців Notcoin розрахована на 16 червня, неділю, місяць після запуску токену NOT на The Open Network. NOT миттєво став найбільшим початком ігрового токену 2024 року при запуску, перевершивши ринкову капіталізацію у 1 мільярд доларів, оскільки мільйони гравців змогли отримати свої винагороди за гру.

Але з часу цей показник зросло, з підйому ціни на початку червня піднявши токен вище за ринкову капіталізацію в 2 мільярди доларів і в топ-60 криптовалют. Мовляв, навіть у більш волатильній парі тижнів як для NOT, так і для ринку ігрових токенів, Notcoin зріс на 57% за останні 14 днів за даними CoinGecko.

Гравці Notcoin з вічного `фази видобутку` все ще можуть отримати свої токени з Telegram міні-додатку, і вибрати, чи вислати їх на біржу, вивести на власний карман або заложити їх у в Notcoin для отримання можливих майбутніх бонусів та винагород. Переконайтеся, що ви отримали Notcoin до 16 червня

  • Якщо ви бачите це 👌 - ви в порядку
  • Якщо ви заложили - ви в порядку

Користувачі, які заложили свої токени в грі, отримають підвищення рівня користувача на наступний місяць після того, як вони заложили їх, в той час як Notcoin говорить, що нові користувачі, які хочуть заложити, `зможуть отримати вищі рівні наступного тижня`. Гравці вищих рівнів в остаточному підсумку матимуть доступ до більшого кількості можливостей заробити токени та винагороди, оскільки гра розширюється з часом.

Основна гра за просуванням токенів Notcoin поки не повернулася після того, як її вимкнули 1 квітня перед аірдропом, але команда сказала, що планує повернути це назад - та ввести інші ігри, оскільки прагне створити платформу на кшталт Netflix для соціальних ігор. Гра, однак, пропонувала можливості пасивного заробіток криптовалюти завдяки співпраці з іншими проектами.

Після того, як Notcoin набрав близько 35 млн гравців і вихлібив великий запуск токенів, інші ігри на основі Telegram пішли по сліду зі схожими планами. Найбільшим з них є Hamster Kombat, який перетворює базову премісу клікера в симулятор Генди криптобірж, з планами на запуск токену TON, який зараз запланований на липень.

Hamster Kombat заявив у п`ятницю, що вже зібрав 150 мільйонів гравців Telegram напередодні криптовалютної інтеграції, а його облікові записи в соціальних мережах також бачили стрімкий ріст. Тепер і напівміні-додатки гри Yescoin і TapSwap також планують запустити токени на The Open Network, як оголошено в четвер.

Проте, The Open Network та його власний Toncoin (TON) виглядає, що збирають плоди від ростучої уваги. TON стрибнув на новий історичний максимум ціни у 8,25 доларів у п`ятницю пізно, оскільки він тепер знаходиться в топ-10 криптовалют за ринковою капіталізацією.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть