Накопичення китів DOGE спричиняє підйом ціни

Накопичення китів DOGE спричиняє підйом ціни

Доджкойн зараз знаходиться на критичній точці ціни, яка може визначити його траєкторію ціни у короткостроковому плані. Хоча мем-монета пережила значне зниження ціни за останні сім днів, остання активність великих тримачів DOGE свідчить про те, що приплив може змінитися незабаром. Зокрема, великі тримачі DOGE скористалися зниженням ціни, щоб накопичити мільйони DOGE. За даними від Santiment, аналітичної платформи on-chain, адреси, що тримають від 10 до 100 мільйонів Dogecoins, колективно накопичили понад $129 мільйонів вартості DOGE за останні сім днів.

Згідно з даними on-chain від Santiment, кити збільшили свій накопичення протягом минулого тижня, незважаючи на зниження ціни на мем-монету. Значуще, ці адреси китів купили понад 900 мільйонів токенів протягом семи днів, що свідчить про їх віру в DOGE незважаючи на спад ціни.

Отже, дані on-chain показують, що кількість монет, у володінні цього когорту трейдерів, збільшилася на приблизно 5% до колективних 18 мільярда токенів.

Погляд на діаграму вище показує, що колективні утримання цих гаманців-китів загалом зростали з початку останнього тижня березня. Під час періодів підвищення цін накопичення, як правило, проявляло нисхідну тенденцію і залишалося стабільним під час періодів спаду цін. Однак останнє накопичення відрізняється тим, що воно супроводжується відповідним зниженням цін, показуючи іншу стратегію від гаманців-китів.

Цікаво, що аналогічні дані від IntoTheBlock зауважують подібний ріст активності на DOGE поряд з накопиченням китів. Цей підйом активності призвів до того, що близько 9,29 мільярда токенів DOGE було обмінено за останні 24 години. Крім того, за останні 24 години було укладено 1,500 транзакцій, що свідчить про те, що трейдери активно обмінюють DOGE.

Як транзакції китів впливають на ціну DOGE

Беручи до уваги його статус мем-монети, Доджкойн сильно піддається впливу настроїв серед трейдерів і, зокрема, великих інвесторів. Ці великі інвестори, відомі як `кити` в криптовалютній мові, можуть мати значний вплив на ціну Доджкойну, коли вони переміщають свої кошти. їх купівельна активність спричинює бичий настрій, підіймаючи попит, що підвищує ціну, оскільки інші трейдери слідують за їх прикладом.

Цікаво, що останнє накопичення китів сталося як довгоочікуваний каталізатор для бичого настрою. На момент написання, DOGE торгується на рівні $0.1428 і знизився на 11,29% за останні сім днів. Однак це зниження здається сповільнюється, оскільки DOGE зазнає лише 0,6% втрат протягом останніх 24 годин. За словами криптоаналітика, цей спад до $0.14 формує важливе поколіннєве дно для DOGE.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть