Coinbase Rollup Base обновляет план развития на 2024 год.

Coinbase Rollup Base обновляет план развития на 2024 год.

Rollup Base, проект за підтримки Coinbase, оновив свій план розвитку та цілі на 2024 рік. У своєму блог-пості, команда Rollup Base повідомила, що її метою буде не лише створення платформи для розробки, а й сприяння децентралізації середовища, створення додатків на ланцюжку та забезпечення ліквідності екосистеми. Проект Rollup Base зосередиться на створенні `нової економіки` у 2024 році.

Екосистема Rollup Base, яка розробляється за підтримки Coinbase та базується на Ethereum, оголосила оновлений план на 2024 рік. Розробники Rollup повідомили, що тепер їхня мета полягає не тільки в створенні `відмінної розроблювальної платформи на ланцюжку`, але й у створенні додатків на цій платформі та розвитку капіталу, що рухається через них.

Це стало частиною нового концепту екосистеми Rollup Base, який тепер передбачає трьохшарову платформу з екосистемою додатків та ринку над розробкою. Для цього Rollup Base планує стати платформою з великим капіталом, яким будуть користуватися додатки на Ethereum та інших rollup-платформах.

За допомогою цих нових цілей, Rollup Base планує привернути `понад 1 мільярд користувачів до екосистеми додатків, які обумовлюють нову хвилю світового творчості та інновацій`.

Технічно це передбачає ряд завдань, включаючи запуск беззахисних доказів для переходу до рівня 1 rollup, зниження комісій за допомогою EIP-4844 (Proto-Danksharding), просування впровадження ERC-4337 та `розумних` гаманців, поліпшення доступності мереж вхідної та вихідної конвертації у Base, а також подальшу інтеграцію Base з екосистемою Coinbase.

Над людською частиною, Rollup Base повідомив про підтримку розробників через свою програму Grants та підтримку безгазових взаємодій та ініціатив навчання кодування. За даними L2beat, Rollup Base наразі є третьою rollup-платформою за загальною заблокованою вартістю (TVL), що становить понад 700 мільйонів доларів.

У вересні Rollup Base заблокував значну суму в розмірі 370 мільйонів доларів, випередивши навіть Solana на той момент.

Що ви думаєте про оновлений план розвитку та цілі Rollup Base на 2024 рік? Поділіться своїми думками у коментарях нижче.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть